Whitney utolsó képei


Tegnap még egy ilyen a figyelmet sok felkiáltójellel magára irányító pletykaportál, a mediatakeout.com bejegyzését twitteltük, miszerint Whitney Houston énekes-színésznőt vérző alkarral és elég szétesett állapotban látták távozni egy night clubból, de sokkal többet nem foglalkoztunk az üggyel, mert hát 47 évesen az ember Béres-cseppet szedjen, ne kokaint. Ma reggel lett érdekes a lesifotó, amikor a hírportálok azzal fogadtak minket, hogy a sztárt holtan találták. Hozzátéve, hogy idegenkezűségnek nincs nyoma. Klikk a képekre!

whitney houston is dead01

whitney houston is dead

Engem konkrétan a világból ki lehet kergetni egy Whitney Houston-számmal, ami minden rólam kialakult képpel ellentétben nem jelenti azt, hogy bárkinek a halálát kívánnám, sőt, egyszerűen csak azért mondom, hogy sosem voltam rajongója, ez után se leszek, még ha a lemezeinek eladása (letöltése) most nyilván a megszokott popipari törvények alapján az egekig fog emelkedni. Ami pedig a filmes karrierjét illeti, illik megjegyezni, hogy leginkább a Kevin Costner partnereként emlékszünk rá a Több mint testőr (The Bodyguard) jeleneteiből, illetve volt még egy romkomja Denzel Washingtonnal, a Kinek a papné (The Preacher’s Wife). Szóval nem írta be magát a filmtörténelembe, még ha most néhány emlékműsorban ezt halljátok is majd. De énekelni persze bitang jól tudott. Ennek ellenére ne haragudjatok, de nincs az az isten, hogy beágyazzam az I Will Always Love You-t.

http://www.youtube.com/watch?v=piSZRKQubUU

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Szuvenyír nyihaha
Következő cikk Nesze neked, Valentin-nap

1 Comment

  1. 2012. június 9. szombat

    imádtam whitney houstont

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .