Süsü, Frakk és a kockásfülű nyúl a munkaközvetítőben


macskafogoRajzolva sem könnyű az élet

A sokáig világútlevéllel rendelkező honi animáció úgy szűnt meg, akár a menzán a repeta. A hazai rajzfilmsztárok jobbára a marketingjogokból tengődtek, idővel azonban abból sem sok csurrant-cseppent, a retró pedig kezdett kimenni a divatból, így kénytelenek voltak mezei hivatás után nézni. Meglepő módon legtöbbjük könnyedén belemosódott a hétköznapokba. Összegyűjtöttük kinek, hogyan alakult a karrierje a kíméletlen munkaerőpiacon.

kockasA kockásfülű nyúl manapság egy skót sapka és szoknyagyár szaktanácsadójaként dolgozik. Mivel fizetése igen szűkre szabott, ezért másodállásban kénytelen Forma-1-es futamokon zászlólengetőként kisegíteni.

Frakk rövid ideig egy kutyaeledel reklámarcaként tevékenykedett, később létrehozott egy Örző-Védő Kft.-t, és most nagyobb koncerteken biztosítják a rendet.

A Süsü sorozat közkedvelt Sárkányfűárusa kisebb összeütközésbe került a törvénnyel, de később sem távolodott el hivatásától, jelenleg egy forgalmas bevásárlóközpontban üzemeltet Bioboltot.

 Kukori és Kotkoda  immáron öt éve közkedvelt házigazdái egy reggeli rádióműsornak. sarkanyfu

A Macskafogó négy Patkánya maradt a szórakoztató iparban, kisebb lokálokban, művelődési házakban, esküvőkön lépnek fel. Tavaly álnéven a második körig jutottak egy népszerű tehetségkutató versenyen.

Ludas Matyi felvételt nyert az ELTE Jogi karára, büntetőjogászként képzeli el a jövőjét.

Vajákos Biri az EZO.TV-nél hasznosítja szaktudását, emelt díjjal jósol kizárólag éjfél után.

mezgaA Mézga család a legnézettebb adón saját valóságshow-t kapott, ahol Máris szomszéd állandó vendégként szerepel.

Pom Pom kapós lett a divatszakmában. Neves stylist, a párizsi kifutók sztárja, gyakran alkalmazzák topmodellek kiegészítőjeként.

Kollégája Gombóc Artúr egy rövid ideig súlycsökkentő szerek árusításával foglalkozott. Miután a vállalkozása bebukott, Csokimázas bűnök címmel írt nagysikerű szakácskönyvet.

Sokak megdöbbenésére a nagy ho-ho-horgász a honi Greenpeace aktivistájaként tüsténkedik, legfőbb célja a tiszai halállomány megmentése.

Mekk Mesterről köztudott, hogy a jég hátán is korcsolyázik. Kezdetben biztosítási ügynökként próbálkozott, egy időre bekebelezte a Szcientológia egyház, utoljára egy NB II-es futballcsapat kispadján tűnt fel.sebaj

A Magyar népmesék egyik leghíresebb papírra vetett figurája a Csillagszemű juhász egy optikai üzletben helyezkedett el, míg a főcímben szereplő galambokat postai kisegítőként foglalkoztatták.

Sebaj Tóbiás alkalmazkodóképességét kihasználva politikai pályára lépett, a következő ciklusban megcélozza a Parlamentbe jutást.

Kapcsolódik:

Macskafogó, Dr. Bubó, Mézga család teszi mosolygósabbá Budapestet

Süsü a mi Godzillánk

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Oscar-díjas a Muppets és Oprah Winfrey
Következő cikk Adrien Brody jobb, mint Dalí!

2 hozzászólás

  1. Tamás Terjéki
    2012. február 28. kedd

    Jöhet a folytatás. :o)

  2. 2012. február 28. kedd

    Vuk, Misi mókus, Mikrobi, Zénó, Dr.Bubó… ?

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .