Élet a Harry Potter után


Nem létező Segítség, felnőttem!-rovatunkban természetesen a Harry Potter franchise nem olyan rég még gyerekszereplőinek nézünk utána abból a jeles alkalomból, hogy Daniel Radcliffe első poszt-potter filmje, A fekete ruhás nő ma került a mozikba. Ilyenkor ugye azt kezdjük el figyelni, hogy sikerül-e a srácoknak, az ami nem sikerült sem Jason Biggsnek, sem Mark Hamillnek, sem a komplett Jóbarátoknak. Tudunk-e felnőttként nézni a szemünk előtt felnőtt varázslóivadékokra, vagy tíz év múlva jöhet a Harry Potter Reunion?

Daniel Radcliffe

 

Rupert Grint

A taknyos Ron Weasley az Into the White címen készült második világháborús történetben alakít angol berepülő pilótát. Társai és a nácik jól levadásszák egymást, aminek következtében mindenki lezuhan, de életben marad. A norvég jégmezőkön aztán az ellenségek egymásra vannak utalva. A filmben Robert Smith-nek hívják, de semmi köze a The Cure-hoz. Van viszont egy másik együtteshez  a The Beach Boys dobosáról szóló The Drummer c. biopicban bár nem zenekari tagként, de a főhős jóbarátjaként lesz jelen, ha elkészül.

 

Emma Watson

A kis Hermione annyira nőtt fel, hogy konkrétan a facebook-oldalunkon a #sexy and I know it – rovatban szoktam mutogatni. Már láthattuk is a nem épp köré épült Egy hét Marylinnel c. filmben, és kicsit félve várjuk Stephen Chbosky írótól, miként rendezi meg saját The Perks of Being Wallflower című regényét, ahol a középiskolás Charlie-t bolondítja magába és ad neki drogot meg minden egyebet. Valamiféle Juno-féle mozira készülhetünk. Hírbe hozták Sofia Coppola még csak ötlet szintjén létező új The Bling Ring-projectjével, amiben celebeket rabolnak ki tinédzserek, de ez még odébb van, ha van.

Emma Watson

Emma Watson

Emma Watson

 

Tom Felton

A kis köcsög emós Drako már A majmok bolygója: Lázadásban is szerepelt ugyanazzal a grimasszal, amivel az egész Harry Potter-sorozatot végignyomta. Várunk tőle egy From the Rough című közepesen izgamasnak tűnő drámát, amelynek a szlogenje “…playing with what you’ve got” olyan asszociációkat kelt, amelyeket nem szeretnék viszont látni Tom Feltonnal a főszerepben. (Amúgy golfozókról szól a fim.) Viszont jól építették az imidzsét, hiszen a legtöbb felkínált szerepe thriller, fantasy, misztikus bizbasz: a Therese Raquinban egy felesége (Elizabeth Olsen) és annak szeretője által meggyilkolt férj szellemeként kísért, a The Apparitionben egy “balul elsült parapszichológiai kísérlet” következményei elől menekülő pár hívja segítségül (?), a Night Wolfnak meg a címe is önmagáért beszél:

http://youtu.be/NjAigxbzcnQ

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk EUShorts Likes: Fashion & Poetry
Következő cikk A világ legjobb melója

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .