Május 4.: Star Wars Nap


May the Force be with YouNem csak a magyar nyelv képes ám gyönyörű szóviccekre, de ha eddig nem tűnt volna fel valakinek, az “Erő legyen veled” angol eredetiben épp olyan, mintha egy dátumot foglalna magában: “May the 4th be with You”. Agybeteg, nem? Viszont remek apropó, hogy holnap, azaz május 4-én Star Wars napot ünnepeljen a galaxis, ezen belül Budapest is.

Rajongói jelmezes felvonulás május 4-én 16.30-tól! Útvonal: Vörösmarty tér (metrólejárat) – Deák tér – Bajcsy-Zsilinszky utca – Oktogon – Hősök tere. Az esemény Facebook-oldalát itt találjátok>>

Ide várnak mindenkit, akinek kedve van magára ölteni Darth Vader-jelmezét, rohamosztagos egyenruháját (feltéve, ha az nem kelt félelmet a helyiekben), vagy bármilyen farsangról megmaradt, illetve eleve évek óta becsben őrzött Star Wars-maskaráját, hogy egy jó hangulatú sétát tegyünk a város szívében, mi, Csillagok háborúja-rajongók. Ott leszünk mi is, fotózunk, videózunk, mint felteszem, sokan mások. Itt jegyzem meg, ha sikerül lőnöd valami zorall fényképet vagy videót, küldd el nekünk, örömmel vesszük, a legjobbakat természetesen ki is tesszük az oldalra, hadd lássa több ezer rajongó, mit sikerült elkapnod a galaktikus forgatagban!

Aki a jeles eseményre feldíszítené Facebook-profilját és még nem találkozott a Star Wars-oldal kínálatával, annak jelzem, hogy fasza timeline cover fotókat + profilképet lehet letölteni tőlük.

May the Force be with You

A Hetedik Sor Közepe csoportnak hál’ istennek már volt része hasonlóban, 3 éve a Fanboys film hazai premierjekor vonulhattunk az utcán birodalmiak, valamint a Sötét Nagyúr társaságában>>

May the Force be with You

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Final Cut az egész világ (3.)
Következő cikk Star Wars az egész világ és benne minden...