Szavazz Budapestre! Valamelyikre.


http://daazo.com/hetediksorbudapest

Oszd meg, lájkol, kommentelj és szavazz, különben nem szereted a mozit / nem örülsz az olimpiai aranyaknak / gyíkká változol! Határidő augusztus 31!

Még nyár elején írtuk ki a pályázatunkat fotók és kisfilmek alkotóinak, bár ha tudtuk volna, hogy ennyire nagy sikere lesz, kétszer is meggondoljuk. A profi filmesekből álló zsűri hol finoman hümmög, hol csettint, mi pedig mindezt hátradőlve figyeljük. Hamarosan ők is meghozzák a döntésüket, az már biztos, hogy egy film egy hónapon át kísérőfilmként műsorra kerül budapesti Toldi moziban a fő műsorsávban, de további nyeremények is várják a fiatal művészeket.

http://daazo.com/hetediksorbudapest

A közönségszvazásba azonban nincs beleszólása senki másnak, nyilván ezért is hívják így. A Daazo-oldalunkon megtaláljátok azt a több mint 40 kisfilmet, amelyek klipszerűen, ad hoc szituációkkal, történelmi emlékekkel, vagy egyszerű, de nagyszerű hangulati elemekkel adják vissza, mindazt ami Budapest, de a képeslapokról kimaradt.  (Ugyanígy a fotós szekcióban is van külön szakmai és közönségdíj, ez a Facebookon tanyázik, itt>>)

A Daazo oldalán ugyanúgy “like” gombokat találsz az egyes videók mellett, ahogy azt a Facebookon is megszoktad, bár e kettőnek semmi köze egymáshoz. Szóval ne kék alapon fehér hüvelyujjat keress a videó alatt, hanem piros hátterű kis szivecskét! Nyomd meg, ha tetszik adott videó, mert a ti kedvencetek is kap ám nyereményt! (Ennél jobban nem tudom szájbarágni.) A szavazáshoz külön regisztráció nem kell, elég a Facebook-accountod, viszont ha nem szavazol, kimegy hozzád a NAV és falhoz állít, mintha Ozorán terítenél vicces sütit. (True story.) Ne lepjen meg, legfeljebb nevess rajta, hogy vannak videók Afrikáról meg isten tudja, mi mindenről, ezek feltöltői nem igazán nézték, mi a verseny témája, pedig angolul is ott van valahol, ők nyilván csak a felületet színesítik, a mi programunkat nem.

A szavazatokat az alkotók augusztus 31-ig fogadhatják, utána lezárjuk a lájkolást. Ezt követően ünnepélyes eredményhiretést is tartunk, bár még tárgyalás alatt áll, hogy szólóban, vagy egy nagyobb filmes rendezvény keretein belül. Azt gondoljuk ugyanis, hogy annyi tehetséges alkotó osztotta meg velünk a munkáját, hogy minden tiszteletet és minden nyilvánosságot megérdemelnek! Mindenképpen lesz tehát nyilvános vetítés a legjobb kisfilmekből, valamint egy kiállítás a legjobb fotókból, vagyis akár így, akár úgy, de szeptemberben díjazunk. Ti pedig még két hétig alakíthatjátok, hogy kit!

Tehát az összes pályaművet ITT találjátok>>

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A trailerek nem azok, amiknek látszanak (11.)
Következő cikk Könyvtrailer-pályázat meghosszabbítva

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .