Fater a legenda


I Am Legend i am legend 504234 1600 1200
-Na Fater, lökjed a rizsát. Kedvenc horroros zombis film?

-Őőőőőőőőőőőőőőőőőő, a Legenda vagyok az nagyon jó.

-Na, miért?

-Jó benne az a füles feka, a Vilszmissz vagy ki, men in blekkes csóka, meg ari benne a kutya is, amíg meg nem zombul és le nem akarja harapni a gazdája fejét. Meg tök helyes volt benne a Vilszmissz feleségét alakító nő, amíg meg nem murdeltek a helikopáterrel a francba. Mondjuk a gyereket ótvarság volt kinyírni, olyan édi volt a csöpp kezével még mutatta, hogy pillangó, a következő percben meg heló szia szevasz. De maga az ötlet is tetszett, hogy kinyúvadunk a picsába, sehol senki, próbabábukkal beszélget a nigger muksó, az milyen már? Bemegy a lemez boltba és udvarol a műanyag fröccsöntött parókás bábúnak. Dekomoly, öcséééém! Azok a lények meg…fujjjjjj…nagyon undorítóak voltak tudod. Akik valaha emberek voltak, csak megkettyósodtak és ilyen izék lettek, vámpíros zombis miafenék. Esküszöm, de most komolyan, haljak meg, hát majdnem összebrunyáltam magam mikor először láttam a filmet! Te nem féltél?

lögenda-Hát, nem röhögtem széjjel az arcomat!

-Ugye?! Ott amikor  bement a kutyával a faszi a házba és ott álltak ezek a lények és elkezdtek rohanni, hát úgy ittam a fröccsöt, majdnem kettéharaptam a borospoharat, de szerintem még be is csokiztam egy picit, de ezt ne mondd el anyádnak!

-Jó, nem mondom el. Mi tetszett a legjobban?

-Az hogy pusztulat volt, sehol egy lélek, ez a faszi meg mit össze küzdött hogy a maréknyi túlélőt megmentse! Mert ez ilyen orvos volt, emlékezel, kísérletezett a zombikon meg patkányokon és a végén kiderült, hogy meg tudja őket gyógyítani, de addigra széjjelszedték a laborját, az a menekült nő meg ippenhogy meg tudott menekülni a gyerekével, amit picit elbasztak, mert szerintem oda befért volna bőven a Villszmissz is, csak így drámaibb volt a történet. Nem?

-Hát te tudod, te vagy a közönség, te érzed!

-Én azt éreztem, hogy vészesen fogy a cigim és baszkoggya felfele az adrenalinomat a majré, aztán napokig nem aludtam rendesen, minden bajom volt, tökre beleéltem magam, hogy úúúúúristen, mi lenne ha télleg kicsekkolna itt a hétmilliárd agyatlan, se melóm nem lenne, bort se csinálna senki, hát asszem fel is kötném magam. Na, ez volt asszem az utolsó ilyen fosatós dolog, amit néztem, maradok a veszkónál meg a krimiknél, anyádnak meghagyom a sírós picsogós romantikus vonulatot, neked meg az NDK oktató filmeket, kis Viku!

-Köszönjük Fater, éjszakára zárd be az ajtót, nehogy megtámadjanak ilyen féllények, aztán rohangálhatsz alsógatyában meg pajszerrel, miközben védelmezed Mutert!

-Letört nyakú sörösüvegekkel szállnék harcba a zombik ellen, de majd szólok ha ilyesmi történne! Sok puszi!!!!

Szavazás! Dobj egy klikket Vikuszra!
http://bloggerina.nlcafe.hu/termek/tekasztorik

Ha még olvasnál:
http://tekasztorik.blog.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Körkérdés: Mit csinálsz Szemle helyett?
Következő cikk Die Hard premier - live stream

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .