YouTube-ösztöndíjat nyert a hetediksor.hu


YouTube-díjat nyert a 7sorTV

YouTube-díjat nyert a 7sorTV

A hetediksor.hu különdíjat nyert az idei Goldenblog versenyen, méghozzá a YouTube által felajánlott különdíj egyikét. A zsűri, illetve a közönség szerint legjobb 10-be került blogok kaptak egy lehetőséget, hogy külön pályázatot nyújtsanak be. Ennek tárgya egy a blogukhoz tartozó YouTube-csatorna indítása volt. A hetediksor.hu ugye már rég elindította saját csatornáját a videómegosztón, illetve azon belül még tavasszal útjára indítottuk a 7sorTV video podcastot, amely a picit túlcsordult nyári szünetét tölti még mindig. Gyakorlatilag ennek újraindítása szerepelt a pályázatunkban, amely végül elnyerte a szakemberek bizalmát. A nyereményünk, hogy a következő hónapokban a YouTube szakemberei tartanak nekünk gyakorlati oktatást és tanácsadást saját stúdiójukban, hogy a továbbiakban minél nagyobb közönséget mozgassunk meg videóinkkal.

Részlet a kiírásból:

Magyarországon egyedülálló lehetőségként a YouTube szakértőitől kapnak testreszabott képzést. A YouTube szakértőinek tanácsai fogják segíteni az ösztöndíjasokat abban, hogy hogyan alakítsák ki csatornájukat, hogyan építsék fel videóikat és a csatorna “műsorát”, hogyan gyűjtsenek és tartsanak meg minél több nézőt.

A képzés elvégzéséről a YouTube oklevelet ad az ösztöndíjasoknak.

Minden ösztöndíjas blognak fél éven át havonta négy óra professzionális stúdiókapacitást biztosít a YouTube Budapesten.

Az idei Goldenblog valamennyi díjazottjának nevét itt olvashatod>>

Ismét köszönjük tehát nektek, a hetediksor.hu olvasóinak, hogy szavaztatok ránk a Goldenblog versenyen, hiszen ez juttatott el minket ehhez a remek lehetőséghez! A következőkben tehát nem akármilyen támogatással fogunk dolgozni azon, hogy ezt a YouTube-on is megháláljuk nektek színvonalas videókkal! Addig is nézzetek sok filmet és mindig legyen saját véleményetek!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A nagymester
Következő cikk Barátunk, Superman

No Comment

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .