Londonból jelentik (3.)


asdasdasd
Convention

Casper Van DienMiről is szól ez az egész? Aki azt a hobbit választja magának, hogy aláírást fog gyűjteni az jobb ha felkészül előre lelkileg és testileg egyaránt. Az első gyűjtési módszer a comic con-ok vagy más néven a convention-ök. Talán ezek a legegyszerűbbek. A lényege annyi, hogy a színész/nők pénzért dedikálnak. Nagyon barátságos mindenki és csak a pénztárcánk tartalma szabhat határt annak, hogy mit szeretnénk dedikáltatni.
Általában lecsúszott, alig foglalkoztatott filmszínészek vannak, de néha bedobnak egy-egy nagy nevet is a szervezők. Az idein felsorolni is nehéz, hogy mennyien voltak, de az, hogy ingyen belépőt kaptam egész hétvégére és még így is ott hagytam 600 fontot az egy kicsit beszédes. Csak néhány név a listáról: Carrie Fisher, John Hurt, Michael Madsen, Lena Headey, Jason Mewes, ám akivel a legjobban szerettem volna találkozni az Dina Meyer. Kíváncsi volnék rá, hogy ki emlékszik még rá?

DSC02438Ő Dizzy a Starship Troopersből. Emlékszem, mikor a többiekkel először láttuk a filmet, mindenki Denise Richards-ot akarta ágyba vinni. Talán én voltam az egyetlen a haveri körből akinek jobban tetszett Flores, mint Ibanes (karakternevek a filmből-szerk.). Szinte senki se csinált nagy karriert abból a filmből.
Neil Patrick Harris-t egy sorozat mentette meg a süllyesztőtől és mostanában volt kis szerepe a Seth MacFarlane bugyuta filmjében. Casper Van Dien teljesen eltűnt akárcsak Jake Busy, aki mostanában DJ pályafutását építi. Dennis Richardsnak ugyan voltak ígéretes szerepei (pl. Bond lányként). Dina még mindig aktív  és többnyire csak sorozatokban, de foglalkoztatva van.

Azt hiszem kamaszkorom kedvenc filmje volt a Csillagközi Invázió és még most is különleges helyet foglal el a listámon. Amikor először megláttam szinte nem hittem a szememnek. ’16 év telt el a film óta és ő is kicsit megöregedett, de 46 évesen is szexi tudott maradni. Nagyon kedves volt és bájos. Aranyosan fogadott mindenkit és mindenkihez volt egy jó szava.Dina Meyer

A rendezvény három napos, de én csak az első napra rendeltem belépőt. Stephen barátom szólt, hogy van fölös két hétvégi jegye, persze nem haboztam elfogadni.

Három nap és három képet csináltam vele. Az utolsó nap portréja szexisre sikeredett. Ahogy valaki megfogalmazta a képem alatti kommentben: “beengedett téged az intim szférájába”. Hát igen mi tagadás van benne valami. Mind a két nap dolgoztam azon a hétvégén, de alig vártam, hogy találkozzak vele. Olyan 60-70 képet csináltam róla és sokszor elmentem a standja előtt és azon gondolkoztam ha valaha is lesz közöm filmkészítéshez, akkor ő biztos szerepelni fog benne. Ő lesz a múzsám.

Teljesen véletlenül és meggondolatlanul feldobtam egy közös képet a twittere. Az, hogy a vele készült képemet lájkolta különösen meglepett. Nem igazán szoktak a színészek kedvencnek jelölni a rajongók képeit. Ebből is látszik, hogy Ő más, mint a többi vagy csak tudja, hogy miről szól az üzlet.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan - kritika
Következő cikk Sírok között - kritika