Hetediksor kvíz 8.0


Hetediksor Kíz 8.0Ti mondtátok, hogy a nyár sem akadály, nyugodtan megizzaszthatunk benneteket, így július 2-án 19 órakor a Toldi moziban megint várunk Benneteket. Újfent elő a filmlexikont, filmzenéket hallgatni, bemagolni az imdb-t, leporolni a VHS lejátszót, mert nem csak Marvel fimekből lesz feladvány!

Az élő filmes kvízjátékra szokás szerint 4 fős csapatokat várunk (volt már 5 fős is), de ha magabiztosak vagytok akár 2-en is alkothattok csapatot.

Nevezési díj: 1000/fő, amit egy korsó Borsodira vagy egy fröccsre vagy 3 dl almalére beválthattok a Toldi Klub jóvoltából és egy tombolajegy is jár a csapatoknak!

A nevezéseket e-mailben várjuk az info@hetediksor.hu-ra, ugyanis fontos tudnunk, hányan lesztek, mert az asztalok száma véges (max. 18-20 csapat fér el), értelemszerűen addig tart a toborzás. Ha valamelyik csapat a végén mégsem tud jönni, azt legyetek szívesek két nappal korábban jelezni!

A játék után megint lesz retro Tombola, már javában gyűlnek az ajándékok, Londonból már érkeznek a sztáraláírások, de lesznek egyedi poszterek, filmes órák!
Addig is ujjropogtatva készítjük a fogós kérdéseket.

Itt frissülnek az infók!

Minket nem lehet másolni!

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Star Wars 6in1
Következő cikk Ezt mindenki tudja meg a Harcosok klubjáról!