A Ti mozitok (16.) – Út a boldogsághoz


út a boldogsághozTi forgattátok, Mi megosztjuk. Ti kritizáltok, Mi lelkesítünk. Szerencsére nem először kaptunk Tőletek kisfilmet, így azt gondoltuk, hogy érdemes beindítani a sorozatot.
Nem csinálunk mást, csak próbálunk a kész mozinak nagyobb nézőközönséget toborozni. Nincs előzsűrizés, nem kommentáljuk, ez most egy virtuális tesztvetítés, ami után következhet a Ti véleménynyilvánításotok. Persze nem hollywoodi büdzsével dolgozó stábokról van szó, amikor még a lelkesedés pótolja az igazi profizmust, így inkább az építő hozzászólásokat várják az Alkotók.
Bátran küldjetek Ti is (e-mail: info@hetediksor.hu), ha vállaljátok a megmérettetést! Műfaji megkötés nincs, ha lehet azért 15-20 percnél ne legyen hosszabb (és beágyazható linkeket, mert nincs tárhelyünk)!

Amikor létrejött ez a rovat, pont abban bíztunk, hogy ilyen kincseket küldtök nekünk. Bunda Balázs 21 éves filmimádó, rendezte/írta/főszerepelte ezt a kisfilmet, minek írásában/fényképezésében/vágásában állandó harcostársa Varga Máté segítette. Egyébként szívszorító hallgatni, ugyanis a történet narrátora szegény Bicskey Lukács volt. Bárcsak Wes Anderson láthatná, mert elismerően biccentene! 
út a boldogsághoz
Sztori:

E történet főhősének, G-nek élete legszebb napját követhetjük nyomon, miközben végigjárja életének szép és fontos állomásait. Hogy ezt saját döntéséből teszi, vagy irányított szerepben van, azt nem tudja, de nem is fontos, hiszen a látszólag monoton és értelmetlen pillanatok összességében találja meg a saját boldogságának kulcsát. Ami számunkra apróság, az másnak felüdülés, és öröm, és ami számunkra érték, az másnak semmiség. 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Papírvárosok - kritika
Következő cikk Mission: Impossible - Az első négy rész