Deadpool előzetes és masszázs videó pandakönnyekkel


Belefáradtunk már a Pókember remakek tömkelegébe, ahogy abba is, hogy egy épkézláb gonoszt nem tud felmutatni a Marvel több film óta. A 20th Century Fox viszont most tett egy merész lépést és karakterhű antihőssel ajándékoz meg minket, miután a Farkas filmben teljesen kilúgozták.

Fabian Nicieza és Rob Liefeld szerzőpáros alkotta meg Deadpool karakterét, aki először az Új Muntánsok 98. számában jelent meg, mint ellenség, majd később innen fejlődött tovább egy kaotikus antihőssé. A filmvásznon az X-Men kezdetek: Farkasban volt látható, amire a rajongók többnyire nem is akarnak emlékezni. Az alkotók se különösebben örültek teremtményük humortalan félzombi megjelenítésének, amelynek úgy adtak hangot, hogy a képregényben a Ryan Reynolds név hallatán lehet Deadpoolt a hipnózisából kibillenteni. Ezért is előzte meg nagy várakozás az új filmet, (amelyet a színész maga is producerált, hogy javítsa a karakter ellen elkövetett bűnöket) ami az első nem családbarát képregényfilm lehet:

Reynolds nem csak a filmig marad a szerepben, ugyanis a karakterhez hűen promózza annak filmjét, amikor is Conan O’Brien műsorában pandakönnyekkel ad a műsorvezetőnek egy masszázst:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Mission: Impossible - Az első négy rész
Következő cikk Melyik a legfontosabb VHS kazettához fűződő emléked?