A Backstreet Boys és az ‘N Sync zombifilmet forgat


Dead 7Nem kell tovább búsulniuk, azoknak, akik gyászolják a 90-es évek tökéletes koreográfiával és megjelenéssel rendelkező fiúcsapatait, ugyanis a két legismertebb formáció név szerint a Backstreet Boys, illetve az ’N Sync összeállt egy közös zombifilmre. Természetesen a háttérben The Asylum produkciós cég áll, így nem lesz gond a “minőséggel”.
Nick Carter, aki producerként, társ-forgatókönyvíróként, színészként is besegít, sőt a feleségét is behozta a produkcióba, most közzé tett egy képet az Instagramján, miszerint a San Diego-i Comic conon is bejelentett Dead 7 – aminek egyébként külön panelje is volt – munkálatai elkezdődtek. Továbbá egy videót is megosztott, amikor is kaszkadőr nélkül hajtja végig az egyik jelenetet a futurisztikus zombi-western-horrorfilmjükben:

Debra jumping my bones. #Dead7

Nick Carter (@nickcarter) által közzétett videó,

Egykori zenésztársa a A.J. McClean szintén szerepelni fog a filmben Johnny V karakterekét, aki bohócnak öltözve egy ló hátáról szedi áldozatait:

Természetesen a srácok nem elégedtek meg ennyivel, ezért felkérték Olivia Newton John lányát is, hogy szerepeljen a filmükben:

Yasssssssssss

Chloe Lattanzi (@chloelattanzi) által közzétett fénykép,

Van egy listájuk, hogy kiket szeretnének meghívni, egyelőre Jordan szereplése van kilátásban a New Kids on the Block-ból, de Justin Timberlake-nél is erősen udvarolnak.
Dead7 Joey Fatone/Jon Secada
Dead7
Dead 7 3Dead 7

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Kész katasztrófa - kritika
Következő cikk Az Eichman Show - kritika