A szerelem gyerekkel jönt is közösen nézzük!


a szerelem gyerekkel jönA szerelem gyerekkel jön (Ange et Gabrielle) egy sikeres színdarab filmváltozata,   a 2015-ös év egyik francia romantikus vígjáték sikere volt. A vígjátékhoz megérkezett a szinkronos előzetes.

A sanzonénekesként elhíresült Patrcik Bruel olyan filmekből lehet ismerős a magyar nézők számára, mint a Hogyan nevezzelek? vagy a Szex, szerelem, terápia. Az előbbiben nyújtott alakításáért a Francia Filmakadémia a legjobb színész César-díjára is jelölte. Filmbéli partnere, Isabelle Carré pedig a Szeretni bolondulásig, a Marie története és Az évszázad gyermekei című filmek révén várt itthon is népszerűvé.

Sztori:
A történet szerint Ange boldogan és fölöttébb elégedetten éli középkorú agglegény életét. Jól keres, szereti a munkáját, nincsenek kötöttségei, a nők pedig bomlanak utána, amit visszatérően ki is használ. Egy nap aztán minden megváltozik, amikor beállít a munkahelyére Gabrielle, s közli vele, hogy 17 éves lánya a férfi fiától várandós. Ange azonban azt sem tudja, hogy van egy fia, így gyakorlatilag Gabrielle megjelenésével egyszerre lesz apa és leendő nagyapa is. A szeleburdi fiatalok ráadásul nincsenek felkészülve a gyermekvállalásra, így Ange és Gabrielle azon kapják magukat, hogy úgy nevelgetik unokájukat, mintha a saját gyermekük lenne…

A szerelem gyerekkel jön kapcsán ráadásul a hazai május 19-i premier előtt közösen játszunk majd a Mozi Mánia és a Vertigo jóvoltából.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Évszakok
Következő cikk A hét röhögései (134.)

1 Comment

  1. […] Teljes cikk olvasása az HETEDIKSOR.hu-n… […]