Hetediksor Kvíz 14.0 az U-53 alámerül


13616253_1135598139811893_1856583241_oLehet, hogy zakatolnak a fesztiválok és Mallorcán is éppen jobb nyaralni, de július 21-én mégis kvízre szállunk. Ennek különös apropója, hogy a Kajahuban megnyílik az U-53-as szabadulós játék. Ami egy vérprofi tengeralattjáró belsejében zajlik majd, mindenféle interaktív monitorokkal, parancsadó szerkezetekkel. A katonásan teljesítők, majd ki is próbálhatják legénységükkel!
Mivel most nem a fenti térben lesz a játék, hanem alámerülünk, kicsit limitáltabb csapatlétszámmal és direkt vízközeli filmes kérdésekre kell számítani!

Az élő filmes kvízjátékra szokás szerint 4 fős csapatokat várunk (volt már 5 fős is), de ha magabiztosak vagytok akár 2-en is alkothattok csapatot.

Nevezési díj: 1000/fő (cserébe tombolajegy jár a csapattagoknak!)

A nevezéseket e-mailben várjuk az info@hetediksor.hu-ra, ugyanis fontos tudnunk, hányan lesztek, mert az asztalok száma véges. Most max. 18(!) csapat fér el, értelemszerűen addig tart a toborzás. Ha valamelyik csapat a végén mégsem tud jönni, azt legyetek szívesek HÁROM NAPPAL korábban jelezni!

A játék után megint lesz retro Tombola, már javában gyűlnek az ajándékok, Londonból érkeznek a sztáraláírások.
Addig is ujjropogtatva készítjük a fogós kérdéseket, Ti pedig fújjátok fel a mentőmellényeket!

Itt frissülnek az infók és csekkoljatok be, ha már neveztetek emilben!

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Miről szól a Kontroll?
Következő cikk Lucifer 1. évad - kritika