Trilógia lesz a Valerian és az ezer bolygó városából


Képkivágás 3

Csütörtöktől végre beülhetünk Luc Besson több mint 10 éve dédelgetett sci-fi projektjére, a Valerian és az ezer bolygó városára. Ahogy az várható volt, a látnoki direktor megerősítette, hogy gyerekkori kedvenc képregényének filmváltozatához már megírta a folytatást is, sőt már a harmadik rész forgatókönyvén is munkálkodik.

A Valeriannak nem lesz könnyű dolga, hiszen Christopher Nolan Dunkirkjével kell majd versenyeznie a boxoffice adatokat illetően. Ráadásul nehezíti Besson folytatásos terveit, hogy remek nyitást kell produkálnia a sci-fijének, mivel több mint 180 millió dolláros büdzséből gazdálkodott. Mindenesetre a tengerentúli értékelések pozitívak illetve az ezekben külön kiemelt a színpompás, pulzáló látványvilága talán garantálja a nemzetközi sikerét és ezzel a trilógiának is megágyaz.

Múlt hónapban a főszereplő, Dane DeHaan már megerősítette, hogy Bessonnak még legalább két filmre lenne ötlete, Az ötödik elem direktora pedig a nerdist.com-nak adott interjújában mesélt arról, hogy már a kezdetekben is több részben gondolkodott:

Befejeztem a második rész szkriptjét és már a harmadikon dolgozom. Nem tudom, hogy lesz-e lehetőségem megcsinálni őket, mert ez nem rajtam múlik. A közönségen múlik, hogy nekik tetszik-e.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Valerian és Laureline egy Űrzavarban
Következő cikk Benedict Cumberbatch 41 - A Mágikusan agyafúrt karrierépítő