A tél beköszöntött: A Trónok harca évadnyitója miatt csökkent a pornóoldalak látogatottsága


 

trónok jobb

Közel 10 millió ember tekintete szegeződött vasárnap este a TV-képernyőkre, hogy hosszas várakozás után végre elsőkként tekinthessék meg a Trónok harca 7. évadának premierrészét. Ezek közül a rajongók közül, amíg tartott az évad közötti szünet jó néhányan más “rövidfilmekkel” kapcsolódtak ki, melyekben a meztelenség szintén olyan domináns, mint a kedvenc sorozatukban – igaz, ezekben többnyire a történet közel sem annyira kidolgozott-. A Pornhub oldal az HBO legsikeresebb fantasy sorozatának új évadát mégsem várta tűkön ülve, ugyanis állításuk szerint az első epizód, a “Sárkánykő” sugárzása közben jócskán csökkent a látogatottságuk.

Az online portál azt állítja, hogy a forgalmuk az Egyesült Államokban közel 4,5%-os esést produkált vasárnap este, míg ez az adat tavaly még csak 4,1%-os volt a 6. évad premierjén. A honlap azt is kifejti, hogy a forgalmuk java részét a vasárnap esti látogatók teszik ki, hiszen a fenyegetve közeledő hétfői stresszre fel kell készülniük valahogy a felhasználóiknak.

Érdekes módon, az évadnyitokhoz képest voltak olyan részek, amelyek nagyobb visszaeséseket produkáltak:

Game of Thrones Pornhub pic

A Pornhub azt is megemlítette a fentebbi számokat látva, hogy a 6. évad befejező része során 5,2%-al csökkent a látogatottságuk, így nem biztos, hogy a nagyobb nézettség kölcsönös viszonyban lenne látogatóik számával. Persze a portál arra is kitér, hogy tulajdonképpen számukra mindenféle nagyobb esemény kimondottan káros, mint az NBA vagy a Super Bowl, hiszen ezek is lelkes nézőket vonnak el tőlük.

A félő már csak az, hogy a Trónok harca 7. évadának további részei egyre nagyobb érdeklődésre tesznek majd szert, így a rajongók elvesztésével a Pornhub kieshet az üzlet élvonalából. Számukra a tél már most beköszöntött.

A cikk forrásaként a ScreenCrush írását használtuk.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Dunkirk - kritika
Következő cikk Traileren Guillermo del Toro legújabb filmje, a The Shape of Water