Traileren Guillermo del Toro legújabb filmje, a The Shape of Water


the shape

Mindegy hogy horror, mese vagy egy újabb szuperhős film, Guillermo del Toro a valóságtól elrugaszkodott álomvilágába mindig szívesen elkalandozunk. A kísérteties Bíborhegy után a direktor úgy tűnik ismét visszahozza A faun labirintusa szerű lény funkcióját a The Shape of Waterben. Trailer:

A trailerből már tudjuk, hogy időben a hidegháború idején járunk, amely alapvetően baromi hangulatos és magával ragadó, pláne ha egy szörny is a képbe kerül. És persze, hogy kerül: Elisa (Selly Hawkins) néma takarítóként dolgozik egy kísérleti kormányzati laboratóriumban, ahol felfedez egy víztartályban tartott titokzatos lényt. A három és fél perces kedvcsinálóból az is kiderül, hogy hamar összehaverkodnak ők ketten, így Elisa megtanítja neki a jelnyelvet, majd zenét is hallgat vele. Természetesen a lény mégsem olyan barátságos mint elsőre tűnik és hamarosan káoszba fullad minden, majd jönnek a sejtelmes, vészjósló képkockák. Egyébként a szörny igencsak hajaz az 1954-ben bemutatott Creature from the Black Lagoon halszerű lényéhez, így a retro hatás már most garantált.

A The Shape of Water 2017. december 8.-án fut be a tengerentúlon, olyan sztárokkal, mint Richard Jenkins, Michael Shannon és Octavia Spencer.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A tél beköszöntött: A Trónok harca évadnyitója miatt csökkent a pornóoldalak látogatottsága
Következő cikk A hóember trailer magyarul: Michael Fassbender rideg sorozatgyilkost kerget