Íme a tuningolt Batmobile


Javában zajlik San Diegoban a Comic-Con, ahol most kiállították a továbbfejlesztett Batmobile-t. A DC-moziuniverzumot végül sikerült tavaly elindítania a Warner Bros.-nak a Zack Snyder vezénylete alatt készült Batman v Supermannel, amiben nem csak a két címszereplő (Ben Affleck és Henry Cavill) összecsapását láthattuk, hanem az Igazság Ligája többi tagjának, Wonder Woman (Gal Gadot), Flash (Ezra Miller), Aquaman (Jason Momoa) és Cyborg (Ray Fisher) a bevezetését is.

Az Igazság Ligájából már kaptunk egy előzetest, ahol többek között Batman taktikai páncélját is szemügyre vehettük, na meg a fegyverzettől roskadozó Batmobile-t. Mikor utoljára láttuk a denevérember járgányát, akkor a totálkár szélére került Supermannek köszönhetően, de ez egy igazságosztó milliárdosnak nem okoz különösebb gondot, főleg ha még egy Alfred-ja is van, aki segít feltuningolni azt a Steppenwolf elleni invázióra készülve:

Justice League Batmobile SDCC

Justice League Batmobile SDCC Side

A Warner stúdió előreláthatólag a hétvégi Comic-Con alkalmából egy újabb előzetessel is készül Az Igazság Ligájához, melyben talán a Batmobile-t több akcióban is láthatjuk majd Steppenwolf serege ellen.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Valerian és az ezer bolygó városa - Megosztó gyöngyszem
Következő cikk Jimmy Fallon "Járda Mozija", avagy Te is szerepelhetsz a kedvenc filmedben!