Itt az első teaser előzetes a Pacific Rim 2-höz


Már 4 éve, hogy az emberiség legyőzte a felhőkarcoló méretű Kaijukat. Ez a látványos zúzdákkal teli győzelem nem sikerülhetett volna a hatalmas robotok, a Jagerek nélkül. Most a Pacific Rim: Uprising premierje előtt fél évvel a Jager programba új tagokat keresnek, akik az esetleges monstrumok visszatérése esetén harcba szállnának velük. Ez volna a Guillermo del Toro szörnyzúzdás filmjének folytatásához készített első vírusvideó lényege:

Ahelyett, hogy egy hagyományos, az akciókat és összecsapásokat reklámozó beharangozót kaptunk volna a Pacific Rim: Uprisinghoz, furcsa mód mindez kimaradt és nem túl sokmindent tudunk meg a történetről. Sokkal inkább a hősökre koncentrálnak benne, azokra akik a gépmonstrumokat irányítják illetve kiemelik benne, hogy a Jagerek új generációja az emberiség csúcsteljesítményei. Ha pedig valaki csatlakozik a Jager programhoz, akkor biztosra veheti, hogy dagadó mellkassal, felszegett fejjel szeli majd a világot, a napnál 1000-szer fényesebben ragyogó szívével. Mi már most csatlakoznánk a meghirdetett munkakörhöz, ahogy tette azt az először debütáló John Boyega, mint Jake Pentecost pilóta.

337458a647d6d35d11968dd340975263dbea7de2

A pontos tengerentúli bemutató 2018. február 23-án esedékes addig pedig csak remélni tudjuk, hogy a tengerből nem jönnek ismét kolosszális szörnyetegek. John Boyega mellet Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Jing Tian is felbukkannak majd.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Indiana Jones és a Star Wars találkozása avagy A sötét oldal fosztogatói
Következő cikk GLOW 1. évad - kritika