Last Flag Flying előzetes – Richard Linklater ismét formában


21081433 10213452982302040 1956060847 o
Az Amazon Studios és a Lionsgate közzétette az első előzetesét az Oscar-díjas Richard Linklater legújabb rendezésének, a Last Flag Flyingnak, mely Darryl Poniscan regénye nyomán készült.
A történet szerint három vietnámi veterán – Doc (Steve Carell), Sal (Bryan Cranston), és Mueller (Laurence Fishburne) hosszú évek elteltével ismét összefutnak, hogy Docc elhunyt katona fiának koporsóját segítsék eljuttatni New Hampshire külvárosába.
A téma tipikus Linklater mozijára jellemző, melynek traileréből már most érződik a három férfi hihetetlenül erős teljesítménye, ráadásul a veterán, iraki katona téma is igencsak aktuális. Linklater úgy tűnik ismét az Oscarra gyúr, a legújabb filmjében pedig rendezőként és íróként is kivette a részét. Talán ezúttal Steve Carell számára is elérhetővé válik az aranyszobrocska, ami az elmúlt években már kijárt volna neki. Abban is biztosak vagyunk az előzetest látva, hogy a direktor ismét egy tökéletesen érzékeny érzelmi utazást kínál majd számunkra, egy politikai csavarral a végén.
A Last Flag Flying világpremierje a New York-i Filmfesztiválon lesz szeptember 28-án, a tengerentúlon pedig november 3-tól vetítik majd a mozik.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Szükségünk van Star Wars antológia-filmekre?
Következő cikk Sokkal több mint testőr - kritika