Hivatalosan is készül a True Detective 3. évada


borito
Immár teljesen hivatalos: jön a TRUE DETECTIVE 3. évada, a Holdfény Oscar-díjas sztárja, Mahershala Ali főszereplésével. Az író ezúttal is Nic Pizzolato lesz (illetve egy epizód erejéig besegít David Milch, a Deadwood alkotója), és dirigálni is ő fog, Jeremy Saulnierrel (Blue Ruin, Green Room) közösen.
aliA közelgő szezonban Ali egy Ozark hegységbeli állami rendőrt, Waynes Hays-t alakítja, aki egy misztikus, rejtélyekkel teli gyilkossággal néz majd szembe. Érdekes, hogy Pizzolato a True Detective számára szintén azt a helyszínt választotta, mely a Netflix Ozark című krimi-thriller sorozatának a szíve, úgy tűnik a megye csak úgy dúskál a gyilkosokban. A Deadline értesülései szerint a sorozat három különböző időszakot ölel majd fel, és 30 év történéseit mutatják be. Az első két évad mintájára valószínűleg szintén 8 epizódból álló új évadának Pizzolato júliusban már megírta öt rész szkriptjét.
Hivatalos premierdátummal még nem rendelkezik a True Detective 3. évada, de valószínűleg 2018-ban debütálhat az HBO-n, így az elcsúsztatott, 2019-ben érkező Trónok harcával nem fogják ütni egymást és csak a 2018-ban jelentkező Westworld 2. évadával kell összeegyeztetni. Ha pedig az HBO programigazgatójának, Casey Bloys-nak hihetünk, akkor érdemes lesz rá várni:
Nic igazán figyelemreméltó forgatókönyveket írt, ambiciózus elképzelései vannak. Mahershala Alival és Jeremy Saulnierrel a fedélzeten örülünk, hogy végre elkezdhetjük a True Detective következő évadának  munkálatait.
Ti várjátok már a True Detective új évadát? Nekünk ez az egyik kedvenc rajongó által készített főcím és megálmodott szereposztás:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Az X akták - Kezdetek - Könyvjáték
Következő cikk Újra mozikban Az édes élet, A halál 50 órája és a Terminátor 2