Piros léggömbök jelentek meg Sydney utcáin


borito 4

A Sydnyben sétáló emberek azon tűnődhetnek az utóbbi napokban, hogy vajon Krajcáros kijutott-e a csatornából, ugyanis az ausztráliai város kanálisfedelei fölött piros léggömbök jelentek meg.

Stephen King ikonikus regényének természetfeletti bohóca a rikító lufikat használja arra, hogy áldozatait a csatorna közelébe csalja, így a várost elárasztó léggömbök akár még a szívbajt is ráhozhatják a békés kirakatokat nézegető emberekre, de szerencsére mindez csak egy fantasztikusan egyszerű de nagyszerű marketingfogás, mely az  Andrés Muschietti által készített Az horrorfilm remake vészesen közelgő premierjét hivatott reklámozni. A remek árukapcsolás pedig kiválóan működik, az internetet azonnal elárasztották az ötletes kampány fotói, így hirdetve a nálunk héten érkező Krajcáros felbukkanását a mozikban:

Hogy tovább borzoljuk a kedélyeket, Stephen King már látta az Az feldolgozását és nyilatkozatában elismerte, hogy jobb lett mint az 1990-es Tim Curry-féle eredeti verzió:

Reménykedtem benne, hogy jó lesz, de arra nem készültem fel, hogy ennyire.

majd így folytatta King:

Szeretni fogják a karaktereket. Nekem az egész róluk szól. Ha kedveled a figurákat… ha érdekelnek… akkor a félelem általában működik. Biztos vagyok benne hogy a rajongók élvezni fogják a filmet.

Az Az nálunk szeptember 7-én debütál, melynek a legutóbbi trailere ismét felhívja a figyelmet a csatornákban rejlő veszélyekre.

Az Az hivatalos magyar posztere:

20232803 1727337997293744 6691675822140341751 o

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A Trónok harca árulkodó színei
Következő cikk Csábítás - kritika