Mark Hamill elárulja hogyan válhatsz ikonná


borito 5

A tegnap este lezajlott 2017-es GQ díjátadón, a Star Wars legendája, Mark Hamill elárulta, hogyan válhatunk hallhatatlan ikonokká három egyszerű lépésben.

A sci-fi történelem veteránja a londoni ünnepségen vehette át az Icon Of The Year díjat Simon Peggtől, aki úgy üdvözölte Hamillt, hogy ” immár 40 éve a hősöm”. A Luke Skywalker megformálója ezt követően megköszönte és viccelődésbe kezdett:

Tudom mit szeretnél kérdezni. Tudok-e tanáccsal szolgálni ahhoz, hogy ti is ikonokká válhassatok.

Nagyon egyszerű a dolog: első lépésben fel kell robbantani egy Halálcsillagot. Ezzel milliók mély háláját és jóindulatát nyered el, mely egy életen át tart majd. Miután kialakítottad magadról az erény és hősiesség ikonját, mint amilyen Luke, térj át egy gonosz és gyilkos figurára, mint mondjuk Joker. Ha már túl vagytok ezen a két lépésen, akkor a harmadik már pofon egyszerű lesz. Válj a merchandise őrület közkedvelt figurájává, legyél Pez cukor adagoló, egy alsónemű, egy elektromos fogkefe vagy hálózsák.

Tényleg nem tudom elhinni, annyira boldog vagyok, őszintén hálás vagyok ezért az elismerésért.

A Csillagok háborúja világában ugyanakkor Colin Trevorrow (Jurassic World) számára mégsem adatik meg a lehetőség, hogy ikonná váljon, ugyanis kedden a Lucasfilm és a Disney bejelentette, hogy kreatív nézetkülönbségek miatt közös megállapodással a direktor elhagyta a Star Wars 9 rendezői székét. A stúdió egyelőre még nem jelölte ki Trevorrow utódját, de azt pletykálják, hogy a decemberben érkező Az utolsó Jedik, rendezője, Rian Johnson vezényelheti le. A direktorok váltogatása nem új keletű dolog a Miki egeres cégnél, nemrégiben a Han Solo spin-off kapcsán váltak meg Phil Lordtól és Christopher Millertől (21 Jump Street), akiknek a helyére Ron Howard (Egy csodálatos elme) került. Ha az új trilógia záródarabja tartja magát a tervekhez és nem csúszik meg a rendező leváltása miatt, akkor 2019 májusában kerülne majd a mozikba.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk XXVIII. századi hálós trikó – avagy divattörténeti kisokos sci-fikhez - 2. rész
Következő cikk Guy Ritchie nekiállt az élőszereplős Aladdinnak