Eladó Harry Potter gyerekkori háza


borito 14

Ha régóta vágysz már arra, hogy a Harry Potter filmekből egy elfeledett filmtörténeti darabot birtokolhass, akkor most itt van rá az esélyed. A ház, mely a varázslók kiválasztottjának gyerekkori otthonaként szolgált a Godric’s Hollow faluban, mielőtt Voldemort megölte a szüleit, majd emiatt a Dursley családhoz került, eladóvá vált.

A Slashfilm értesülései szerint, aki az angliai Lavenhamban található 14. századi ház megszerzését tervezi, alaposan a pénztárcája mélyére kell nyúlnia, ugyanis az ingatlant 1,3 millió dollárért (jelenlegi árfolyam alapján kb. 348.400.000 FT) hirdetik. Ennyi pénzért viszont egy tökéletes -már már túl nagy- családi otthon kerülhet a birtokába, ami hat hálószobát, egy recepciót, egy társalgót, egy nappalit, egy szalonszobát és két konyhát tartalmaz.

A különleges ház valós történelmi vonatkozásokkal is bír, de ezek közel sem annyira izgalmasak, mint az a tény, hogy a Harry Potter filmek ikonikus otthonaként funkcionált. Bár a házat a Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. részében megsemmisítették, a fotókat látva elég jó állapotban van még mindig.

kep 2 6

kep 1 3

kep 3 2

További képeket az ingatlanról ide kattintva találtok.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 50 emlékezetes idézet 50 kedvenc tévésorozatunkból - videó
Következő cikk Ez lesz Daniel Day-Lewis utolsó filmje