Eladó Harry Potter gyerekkori háza


Ha régóta vágysz már arra, hogy a Harry Potter filmekből egy elfeledett filmtörténeti darabot birtokolhass, akkor most itt van rá az esélyed. A ház, mely a varázslók kiválasztottjának gyerekkori otthonaként szolgált a Godric’s Hollow faluban, mielőtt Voldemort megölte a szüleit, majd emiatt a Dursley családhoz került, eladóvá vált.

A Slashfilm értesülései szerint, aki az angliai Lavenhamban található 14. századi ház megszerzését tervezi, alaposan a pénztárcája mélyére kell nyúlnia, ugyanis az ingatlant 1,3 millió dollárért (jelenlegi árfolyam alapján kb. 348.400.000 FT) hirdetik. Ennyi pénzért viszont egy tökéletes -már már túl nagy- családi otthon kerülhet a birtokába, ami hat hálószobát, egy recepciót, egy társalgót, egy nappalit, egy szalonszobát és két konyhát tartalmaz.

A különleges ház valós történelmi vonatkozásokkal is bír, de ezek közel sem annyira izgalmasak, mint az a tény, hogy a Harry Potter filmek ikonikus otthonaként funkcionált. Bár a házat a Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. részében megsemmisítették, a fotókat látva elég jó állapotban van még mindig.

További képeket az ingatlanról ide kattintva találtok.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 50 híres idézet 50 kedvenc tévésorozatunkból
Következő cikk Ez lesz Daniel Day-Lewis utolsó filmje