The Weinstein Company egy másik szemszögből


22684802 10213918414697559 1376584192 n

Az összes film, amiben közreműködött a The Weinstein Company, és néhány videórészlet, ahogyan egész Hollywood szemet hunyt a nyílt titoknak számító zaklatásai felett.

Október 1-jén robbant Hollywood eddigi legnagyobb botránya, miután a New York Times-ban megjelent egy cikk, amiben több színésznő bevallotta, hogy az Oscar-díjas producer, Harvey Weinstein visszaélve a hatalmával, szexuálisan zaklatta őket. A rá következő napokban sorra jelentkeztek azok, akiket Weinstein az elmúlt évtizedekben megpróbált megkörnyékezni. Az eddig jelentkezett, több mint 50 áldozat között Gwyneth Paltrow, Angelina Jolie és Rosanna Arquette is megszólalt. Ahogy az a New York Times és New Yorker oknyomozó riportjából kiderült, az álomgyár nyílt titokként kezelte mindezt az elmúlt években.
Az alábbi videó amellett, hogy bemutatja a Weinstein producerálta filmek listáját, amiket a saját cége, a The Weinstein Company égisze alatt készített – és aminek vezetői pozíciójából a botrányt követően menesztették, majd minden készülőben lévő filmről és sorozatról eltávolították a nevét is -, arra is rávilágít, hogy Hollywood miként hódolt be, dugta homokba a fejét és ünnepelte állva a producerek királyát annak ellenére, hogy tisztában voltak aberrált viselkedésével.

Harvey megadta nekünk mindazt, amire szükségünk volt.

– mondta Weinsteinről Jennifer Lawrence egy díjátadón.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Jake Gyllenhaal cuki apukaként a Calvin Klein reklámban
Következő cikk 15 későbbi világsztár, aki horrorban adta vérét