Újraindítják az Ace Ventura filmet


borito 001 3

Hollywood addig nem nyugszik, míg minden klasszikus, imádatnak örvendő filmet tönkre nem vágnak a leporolásukkal. Az Ace Ventura a következő a sorban, de ez még csak a kezdet lesz.

Rengeteg klasszikus film és sorozat újraindításával támad az álomgyár az utóbbi években. A Deadline értesülései szerint az 1988-ban alapított Morgan Creek Productions nevű produkciós cég Morgan Creek Entertainment néven fut majd tovább, valamint azt is bejelentették, hogy a cég új stratégiával áll elő. Vagyis visszanézik a vállalat legsikeresebb alkotásainak jegyzékét, majd frissítve újraindítják őket. Néhány ismertebb film, ami már biztosan rebootot kap, A vadnyugat fiai (1988), A nagy csapat (1989) és az Ace Ventura: Állati nyomozó (1994).

A cégvezető, Dan Robinson azt is elárulta az állat őrült nyomozó új kalandja kapcsán, hogy nem egy teljesen új filmben gondolkodnak, hanem sokkal inkább egy folytatásban, ami az eredeti szellemében készülne, középpontjában pedig a címadó eddig elveszettnek hitt fiára/lányára koncentrálna. Természetesen a cég elnöke szívesen fogadná, ha Jim Carrey is visszatérne ikonikus szerepébe, még ha csak egy cameo erejéig is. Mi annyira nem örülnénk ennek, ráadásul a színész mostanság nem is ér rá új hobbija miatt.

O&O, Inc GIFs - Find & Share on GIPHY

A Morgan Creek új stratégiája már javában beindult Az ördögűző (2016) újbóli tévé képernyőkre küldésével, de a tervek szerint most felgyorsítják az eseményeket és várható A vadnyugat fiai film és hozzá kapcsolódó sorozat, Az ördög háromszöge, a Két test, egy lélek, a Nightbreed és a Csendes terror rebootja is. A hír hallatán valahogy így reagáltunk minderre:

A Morgan Creek produkciós cégnek továbbá olyan alkotásokat köszönhetünk, mint Az utolsó mohikán (1992), a Robin Hood, a tolvajok fejedelme (1991) vagy a Bérgyilkos a szomszédom (2000). Már csak remélni tudjuk, hogy a Hollywoodban elharapódzott reboot őrületnek egyszer vége szakad és ismét biztonságban tudhatjuk majd az imádott klasszikus filmjeinket.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Fűrész – Újra játékban - kritika
Következő cikk Mindhunter 1. évad - kritika