Új Star Wars-trilógia és élőszereplős sorozat készül


borito 13

A Lucasfilm nem sokat vacakolt és már most bejelentették, hogy a jelenlegi antológia filmek zárását követően új Star Wars-trilógia érkezik. De itt még nincs vége a messzi-messzi galaxis történéseinek, ugyanis egy élőszereplős sorozatot is megerősítettek.

A stúdió tegnap jelentette be, hogy Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson egy friss lappal indító Star Wars filmet dirigál majd,  aminek munkálatait előreláthatólag 2019 után, a IX. résszel záródó jelenlegi trilógiát követően kezdhet meg. A Disney azt is elárulta, hogy az új trilógia teljesen elkülönül majd a Skywalker-család történetétől (végre valahára), és a Star Wars-univerzum egy eddig még nem látott szegmensében játszódik majd, teljesen új karakterekkel. Ez a hirtelen jött bejelentés ismét megszilárdítja a Disney és a Lucasfilm azon hosszútávú tervét, mely szerint minden évben kiadnak egy Csillagok háborúja filmet, bár arról még nincs információ, hogy az újító szellemű trilógia kezdő darabja mikor kerülhet a mozikba.

kep 1 7

Ha ez nem lenne elég izgalmas hír, a Disney vezérigazgatója, Bob Iger azt is bejelentette, hogy jelenleg is fejlesztenek egy élőszereplős Star Wars sorozatot, ami a készülő streaming csatornájukon mutatkozik majd be. További részleteket nem árultak el ezzel kapcsolatban, viszont Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke két éve beszélt egy George Lucas-féle sorozatról, amit még azelőtt kezdett el fejleszteni, hogy a Disney megvásárolta volna a stúdiót. A 2005-ben elkaszált Star Wars: Underworld címere keresztelt projekt (ez a két trilógia között a politikai és bűnözői hatalmai harcokat mutatta volna meg) 400 részesre volt tervezve, amiből 100 epizódnak már forgatásra kész állapotban volt a szkriptje, Kennedy ekkor azt mondta, hogy szerinte ez a sorozat aranyat ér és mindenképpen továbbfejlesztik. Szerintünk logikus lenne, ha erre esne a választásuk. Ti örültök a tiszta lappal induló új trilógia és az élőszereplős sorozat hírének, vagy már fénykard túladagolásotok van?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 14. VERZIÓ Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm Fesztivál Nov. 14-19. között
Következő cikk Alma a fájától - 32 híres színész és gyermeke ugyanannyi idősen