A Google Maps megtalálta az elrejtett Millenium Falcont


borito 14

A Galaktikus Birodalom biztosan bevezetné a Google Maps használatát, miután a térképprogram pillanatok alatt megtalálta az elrejtett Millenium Falcont.

London M3-as autópályája mellett a napokban egy konténerekkel körbevett hatalmas tárgyra lehettek figyelmesek az arra közlekedők. Ahogy az lenni szokott, néhány embert nem hagyott nyugodni a kíváncsisága és a XXI. század egyik legnagyobb találmányát, a Google Earth-öt segítségül hívva kiderítették, hogy a Star Wars-filmek ikonikus hajóját, a Millenium Falcont próbálták elrejteni előlük. Bár a Disney illetékesei agyafúrt módon gondoskodtak róla, hogy hatalmas titokban kerüljön oda a díszlet és a földről még véletlenül se lehessen kideríteni, hogy mi is rejlik a konténerek mögött, a Google Maps mindent látó műholdjaival elfelejtettek számolni.

A Millenium Falcon megépített változata még júniusban került a Longcross Studios mögé, azt nem tudni, hogy Az utolsó Jedik forgatásaihoz használták vagy a londoni premier kedvéért szállították oda. A helyszín azért is érdekes, mivel a Longcross állítólag egyáltalán nem dolgozott Star Wars-filmeken, a VII. rész gyártása az Egyesült Királyságban zajlott, az elsődleges felvételeket a Pinewood Studiosszban készítették. A premieren való felhasználás már csak azért is logikusabb indok, mert a Zsivány Egyes bemutatójára a Disney és a LucasFilm egy életnagyságú X-szárnyú vadászgépet állított ki a nagyérdeműnek, így lehet idén ezzel még magasabbra akarják rakni a geek-faktort.

Szerintünk viszont az sem kizárt, hogy a Disney részéről mindez csak önreklám, ismerve az agyafúrt marketingeseiket és látva Az utolsó Jedik zseniálisan megvágott előzetesét, elképzelhető, hogy ismét egy ötletes módját választották a franchise körüli hype eléréséhez.

 

kep 1 9

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Michel Gondry karácsonyi reklámjának nagy szíve és nózija van
Következő cikk Minden idők 5 legjobb remake-je