Ez a Wes Anderson-pakli kötelező kelléke minden filmimádónak


wes

Ha mindig is nagy álmod volt, hogy Wes Anderson karakterének bőrébe bújhass, akkor ne keress tovább. A Belly Kids csapata ugyanis megalkotta a csodálatos Wes Anderson inspirálta kártyajátékot, aminek 25 darabos paklija a filmkészítő legjobb és legkülönlegesebb karaktereit tartalmazza.

A direktorra jellemző stílusban megrajzolt lapokat Frank Conraide grafikus álmodta meg, az andersoni-hangvétellel pedig többek között Eli Cash-t, Margot Tenenbaumot, Max Fischert és Steve Zissou-t is latba vethetjük. Minden egyes karakter alatt egy rá jellemző idézetet is olvashatunk és hogy tanuljunk is valamit a játék közben, érdekességképpen a karakterekhez tartozó filmek box office statisztikáit is tartalmazzák a lapok. Az egyszerre többen játszható kártyajáték egyetlen célja, hogy az ellenféltől minél több kártyát gyűjtsünk be. Akkor vagyunk nyerő szériában, ha a kedvenc Anderson karakterünk alatt feltüntetett értékek magasabbak, mint a partnerünké. Ez a nem hivatalos kártyapakli a film szerelmesei számára végre lehetővé teszi, hogy kedvenc fiktív figuráikat egymás ellen vessék be és a vitákat ezzel végleg eldöntsék. Ráadásul karácsonyi ajándéknak sem utolsó.

Wes Anderson következő filmje, az Isle of Dogs jövő év március 23-án mutatkozik be, addig is az Anderson-pakli beszerzésével (ami egyébként mindössze 7 Fontba kerül és itt lehet megrendelni) lesz mivel elütni az időt.

alistair hennessey

ash

jack

royal tenenbaum

render 3

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Boldog halálnapot! - kritika
Következő cikk Tom Hanks amerikai elnökök viaszszobrával menti meg a világot