Al Pacino új filmje 0%-kal indított a Rotten Tomatoes oldalon


movies 2017 Hangman new movies

Függetlenül attól, hogy Al Pacino karrierje az utóbbi években mélyrepülésbe kezdett, mindig is az egyik legnagyobb színész marad a filmtörténetében. Még akkor is, ha a legenda legújabb filmjével, a Hangmannel ismét igyekszik erre rácáfolni. Ugyanis, ha hihetünk a Rotten Tomatoes filmértékelő oldalon megjelent kritikáknak, akkor a misztikus krimi azon kevés, rettenetes filmek közé tartozik, amely 0%-os minősítéssel büszkélkedhetett.

Pedig a Pacino mellett felbukkanó Karl Urban és Brittany Snow neve alapján nem hangzik rosszul a tengerentúlon néhány moziban bemutatásra kerülő Hangman. De akkor mi mehetett félre? A kritikák alapján minden, ami csak lehetett.

A történet, amely bár sok újdonsággal nem kecsegtet, nem tudnánk rá azt mondani, hogy ebből ne lehetett volna legalább egy közepes, egyszer nézhető filmet kihozni. Adott két profilozó, Ray Archer (Al Pacino) és társa Will Ruiney (Karl Urban), akik egy akasztófa játékot másoló sorozatgyilkost igyekeznek elkapni. Közben Christi Davies újságíró (Brittany Snow) beszámol a nyomozás fejleményeiről. Ennyi. Jól ismert panelek és klisék ugranak be minderről, hiszen egy tucat hasonló cselekményű film született már az elmúlt évtizedekben. Éppen ezért a jól bejáratott elemek egymás után pakolása már bőven elég a felháborodás nélküli feledésbe merüléshez vagy a megsemmisítő kritikák kivédéséhez.

A Rotten Tomatoes szerint ez mégse jött össze, az egyetlen pozitív dolgot a New York Times véleményében olvashatjuk, miszerint a Hangman még mindig jobb, mint Pacino 5%-os minősítéssel rendelkező 88 perc című krimije. Azért ez már valami!

kep
A mai napon már 8%-ra ugrott a Hangman értékelése.

Az Oscar-díjas Al Pacino, aki olyan filmekben játszott karrierje során, mint az Egy asszony illata, A sebhelyesarcú vagy a Keresztapa trilógia, friss filmjével jelenleg éppen, hogy lekörözte Adam Sandler Nevetséges hatos vagy a Diótörő 3D 0%-os pontszámával rendelkező darabjait. Reméljük Al Pacinót láthatjuk még legalább egyszer egy remek szerepben mielőtt nyugdíjba menne, talán ez pont a Scorsese rendezte The Irishman lehet De Niro és Joe Pesci főszereplésével. Reménykedjünk.

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk 80 éves a Hófehérke és a hét törpe: koncepciós rajzok és 20 érdekesség
Következő cikk 60 filmajándék a 60 éves Filmarchívumtól