The Meyrowitz Stories előzetes – Adam Sandler hatalmasat drámázik


borito 8

Adam Sandler neve az utóbbi években nem éppen a minőségi szórakoztatás garanciájaként terjedt el, de a Noah Baumbach Cannes-i Filmfesztiválon debütált, The Meyrowitz Stories filmjének főszereplőjeként ismét hatalmasat alakít majd.

A The Meyrowitz Stories író/rendezője Noah Baumbach (Frances Ha, A tintahal és a bálna) úgy tűnik ismét nagyot alkotott a családi diszfunkció témáján belül. A családi drámát középpontba állító történetben három testvért követhetünk végig – Adam Sandler, Ben Stiller és Elizabeth Marvel megformálásában -, akik egykoron szobrász apjuk kórházba kerülésével ismét találkoznak. A családfővel való nehéz kapcsolatuk emlékei lassacskán a felszínre törnek. Ennyi volna a történet, de Baumbach-ot ismerve és az első kedvcsinálót megtekintve az már most látszik, hogy sokkalta élénkebb lesz előző alkotásaihoz képest, mégis visszaköszön a rá jellemző erőteljes melankólia is, amely A tintahal és bálnában volt domináns.

Az év elején Cannes-ban bemutatott The Meyrowitz Stories elképesztően pozitív bírálatokat kapott, a kritikusok külön méltatták Adam Sandler átütő erejű alakítását, melyre a Kótyagos szerelem óta nem volt példa. Vagyis volt, hiszen A z Üres városban szintén remek teljesítményt nyújtott a lelkileg megtört, családját elvesztő fogorvos képében, csak a közönség Adam Sandlert nem szereti komoly darabokban látni, ezt bizonyítják a drámafilmjeinek az egymás utáni kasszáknál való bukásai is. Ami külön érdekes lesz, hogy vajon az Oscar-bizottág tagjai készen állnak-e arra, hogy a Netflixre komoly versenyzőként gondoljanak? A videóstreaming szolgáltató miként fog Oscar-kampányt indítani a The Meyrowitz Stories sikereire, hogy esélye legyen a legjobbak ellen? Rengeteg a kérdés, de ami a legfontosabb, hogy újra van Adam Sandler film, amit érdemes lesz várnunk.

Addig is nézzétek meg a The Meyrowitz Stories első előzetesét, amely a Netflixen október 13-tól lesz elérhető.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Molly's Game előzetes - Jessica Chastain, mint az illegális póker nagyasszonya
Következő cikk Megtanítunk blockbuster filmelőzetest készíteni