25 éves lesz a Jurassic Park, ezért Chris Pratt versenyezni hív


915bRj7JhRL

Idén ünnepli 25. évfordulóját Spielberg Jurassic Parkja, ennek apropóján a Jurassic World: Bukott birodalom stábja versenyt hirdet a rajongók között, melynek díja 1000 dollár és a filmhez köthető ajándékcsomag.

A Jurassic World folytatása nyáron ismét Isla Nublar szigetére kalauzol majd el minket, persze ne feledkezzünk meg aról, hogy első alkalommal, 25 évvel ezelőtt nézhettük végig a dinoszauruszok elszabadulását, ahogy ezzel kisajátították a szórakoztató komplexumnak készült szigetet. A neves alkalom tiszteletére most a rajongókat egy versenyre invitálják, ami amellett, hogy a Jurassic Parkot ünnepli, a Bukott birodalom számára is jó kis marketingfogás.

A verseny részleteit a Jurassic World 2 sztárjai, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard ismerteti az érdeklődőkkel egy videóban. Ebből kiderül, hogy a nevezéshez nem kell mást tennie a franchise rajongóinak, mint kedvenc jelenetüket a Jurassic Parkból újraforgatni és feltölteni a megadott honlapra (vagyis ide). Ha esetleg nem tudnád, hogyan is kezdj neki, Pratték mutatnak pár korábban készült házi videót is, amiből kiderül, hogy azoknak sem kell lemondaniuk a nevezésről, akik életükben nem fogtak még kamerát, ugyanis akár egy plüssdinó vagy néhány játékfigura felhasználásával is megnyerhetjük a verseny fődíját.

Ami nem más, mint 1000 dollár és egy Jurassic Park díjcsomag. Bár a pakk tartalmát nem közölték, figyelembe véve, hogy a felhívás honlapján a látványfilmek úttörőjeként is emlegetett Spielberg film 25. évfordulójára kiadott DVD/Blu-ray is felbukkan, ez  lehet az egyik tartalma, illetve a Bukott birodalomra szóló mozijegyek és ajándéktárgyak is biztosan szerepelnek a csomagban. A versenyre világszerte lehet jelentkezni (kivéve Kuba és Québec), egyetlen feltétel, hogy a résztvevők 13 évesnél idősebbek legyenek. További infókat ide kattintva találtok.

Mi mindenképpen benevezünk rá, sőt már a videónkat is elkészítettük Krampusz Park címmel, nézzétek meg, hátha ez is jó ötletet ad nektek:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Doktor Murphy (The Good Doctor) 1. évad - kritika
Következő cikk A hét röhögései (224.)