Készül A passió folytatása – Adj neki címet!


The passion of the christ sequel

James Caviezel, A passió főszereplője szerint készül Mel Gibson 14 évvel ezelőtt nagy botrányt kavart filmjének folytatása. Ezért szavazásra bocsájtjuk, hogy melyik olyan filmek kapjanak még második részt, amiről álmunkban sem gondolnánk hogy folytathatják. Irány a cikk alja!

2004-ben A passió világszerte hatalmas sikert aratott, csak Amerikában 370 millió dollárt hozott, míg külföldön további 240 milliót. Ami azért is hatalmas teljesítmény a Jézus utolsó 12 óráját bemutató történettől, mert 18-as besorolással futott a mozikban.

Annak ellenére, hogy A passióra akkoriban rácuppant a közönség, erős vita robbant ki körülötte a zsidó közösségekben, mondván, hogy az indokolatlan brutális jelenetek mellett az antiszemitizmus lángjait táplálja.

Most, hogy Mel Gibsont ismét visszakerült Hollywood vérkeringésébe A fegyvertelen katonával, elérkezettnek látta az időt, hogy elkészüljön Jézus keresztre feszítésével véget érő történet folytatása. Az USA Today szerint Caviezel ismét Jézust fogja alakítani a feltámadásáról szóló filmben, melyről így nyilatkozott az interjú során:

Amire Gibson készül a történelem legnagyobb filmje lesz.”

 

A nagy valószínűséggel ismét Gibson írta Passió 2 híre a Twitter felhasználókat is megmozgatta, akik a 62 éves rendező számára adtak néhány címötletet. A meglepő ezekben, hogy a legtöbb a Halálos iram szériához köthető. Mi arra lennénk kíváncsiak ti milyen címet adnátok a filmnek, írjátok meg nekünk kommentben a cikk alatt. Addig is néhány ötlet:

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Fantomszál - kritika
Következő cikk Film a filmben, ezt a Pixelfaker nagyon tudja