A Men in Black spin-off és újraindítás lesz egyszerre


landscape 1499166405 men in black

A Halálos iramban 8 és a Straight Outta Compton rendezője, F. Gray Gray rendezi az új Men in Black filmet, ami spin-offként indítja újra a franchise-t.

A Sony Pictures és az Amblin Entertainment együttműködésében készülő sötét zsaruk már biztos, hogy reboot lesz, így Will Smith és Tommy Lee Jones nem térnek vissza J és K ügynökként, helyette a szervezet új tagjait ismerhetjük majd meg. Az űrlényeket kordában tartó titkos rendőrség újraindított kalandjának a forgatókönyvét A vasembert is jegyző Matt Holloway és Art Marcum írják, amire a stúdió már rá is bólintott, míg a produceri székben Steven Spielberg foglal helyet.

A Deadline értesülései szerint a mellékszálon futó reboot koncepciója nagyon hasonló lesz a Jurassic Worldben látottakhoz, ez a Sony eredeti terveihez képest, miszerint a 21 Jump Street – A kopasz osztagot összehozza egy filmben a Men in Black tagjaival teljesen új irányvonalat jelent, ami erősen merít Lowell Cunningham és Sandy Carruthers azonos című képregényéből. A Sony örülhet F. Gray csatlakozásának, aki a Halálos iramban legújabb részével a harmadik legtöbb bruttó bevételt termelő filmjét hozta tető alá az összesen 1,2 milliárd dolláros bevételével, ez a tudása pedig a Men in Black franchise kiépítésénél is jól jöhet. Minderre egy darabig várnunk kell még, a tengerentúlon hivatalosan 2019. június 14-én térnek vissza a neutralizálóval villogó ügynökök.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Szeretet nélkül - kritika
Következő cikk Natalie Portman a Stranger Things 3. évadában és megint rappel