A Mission Impossible – Utóhatás első előzetese


mission impossible fallout

Ethan Hunt és csapatának immár hatodik lehetetlen küldetésének beharangozója stílszerűen a Super Bowl félidejében futott be, ami meglepetést nem okozva Tom Cruise őrületes akcióival van tele.

A július 27-én debütáló Utóhatás az előző küldetést is dirigáló Christopher McQuarrie (Jack Reacher) rendező szerint egy érzelmi utazás lesz Ethan Hunt számára, melyben visszatér Rebecca FergusonVing RhamesSimon Pegg és Alec Baldwin illetve Michelle Monaghan is feltűnik, mint Hunt felesége, akit utoljára a 2011-es harmadik részben láthattunk. Míg a fő ellenlábasát a csapatnak ezúttal maga Superman testesíti meg, vagyis Henry Cavill az Igazság Ligája utómunkálatain nagy galibát okozó bajszával az orra alatt.

Az 55 éves Tom Cruise számára nem volt könnyű menet az újabb lehetetlen teljesítése kaszkadőrök nélkül, aki az Utóhatás tavaly augusztusi forgatása közben a bokáját is eltörte. Szerencsére a munkálatok időben befejeződtek, így az ütemtervet is tartani tudta a stáb, ráadásul már Cruise is büszkén mutogatja a balesetéről készült videót.

A Mission: Impossible – Utóhatás hivatalos posztere, a helikopteren csüngő Cruise-al:

3347144 download

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A hét röhögései (228.)
Következő cikk A Cloverfield 3 már nézhető a Netflixen