Jessica Chastain tárgyalásokat folytat az AZ folytatásának szerepéért


Jessica Chastain starring in IT sequel as adult Beverly

Jessica Chastain tárgyalásokat folytat a New Line-al az AZ második fejezetének felnőtt Beverly szerepéért. – írja a Variety.

Ami már biztos, hogy Andy Muschietti rendezőként visszatér, illetve Gary Dauberman már dolgozik a folytatás forgatókönyvén, amit előreláthatólag idén júniusban kezdenek el forgatni.

Sophia Lillis and Jessica Chastian IT

A tárgyalások még korai szakaszban járnak, de a stúdió számára kiemelt fontosságú a Stephen King regényének adaptációja, aminek az első része tavaly világviszonylatban 700 millió dollárnyi bevételt gyűjtött össze. A második fejezet a történet utolsó felét követi majd, vagyis a Vesztesek klubja felnőttként ismét visszatérnek szülővárosukba, hogy szembenézzenek a rémálmukkal, Pennywise-al.

A második fejezethez Chastain lenne az első nagy sztár, aki csatlakozik, ami nem a stúdión vagy a rendezőn fog múlni. Muschietti még a premiert követően említette meg, hogy a Sophia Lillis alakította Beverly idősebb változatára tökéletes választás lenne. A rendező azt is elárulta, hogy a kedvenc gyerekszínészeinktől sem kell búcsút vennünk, ugyanis flashback jelenetekben ismét felbukkannak majd a 2019 . szeptember 6-i premierdátummal rendelkező AZ második fejezetében.

28381699 2424877970871439 449987178 n

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Az élőszereplős Az oroszlánkirály csak 4 dalt emel át a meséből
Következő cikk Danny Boyle rendezheti a 25. James Bond-filmet