Bruce Willis szerint még nincs veszve a Die Hard 6


wp1829869

Rég hallhattunk híreket a Die Hard 6 háza tájáról, amit eddig csak Year One címen emlegettek, de most már Bruce Willis is megerősítette, hogy a projekt munkálatai továbbra is zajlanak.

Len Wiseman még 2016-ban jelentette be a filmet, amihez tavaly szeptemberben kezdtek el fiatal John McClane-t castingolni. Azóta csönd övezte a dolgot, viszont Willis egy nemrégiben adott interjúban megerősítette, hogy a Year One még mindig előkészületi fázisban van, sőt ő maga fog Kaliforniába repülni, hogy személyesen ellenőrizze a forgatókönyv jelenlegi változatát.

A 62 éves Willis egyébként a téli olimpián is részt vett, amit fénykép is bizonyít, ahogyan azt is szereti, ha a kislánya kifesti a körmét.

A trikójával hírhedté vált rendőr hatodik kalandja egyfajta előzmény is lesz, ami az 1970-es évek – nagy valószínűséggel loboncos hajú – McClane-jét követi majd, miközben egy másik idővonalon, az idősebb változata körül bonyolódnak az akciókkal teli események.

Amíg türelmesen várjuk az újabb infómorzsákat a történetről, addig a Bosszúvágy remake-jével csillapíthatják a Bruce Willis-rajongók éhségüket, minek kapcsán tegnap interjút is adott. Természetesen a Die Hard 6 is felmerült, amiről örömmel beszélt:

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Brad Pitt is csatlakozott Tarantino Manson-filmjéhez, aminek már címe is van
Következő cikk Wes Anderson új filmjével nyit a 25. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál