“A legjobb vígjáték: Dunkirk! Ja bocs… nincs is legjobb vígjáték kategória?”- Macaulay Culkin széttrolkodta az Oscar-gálát


A Reszkessetek, betörők! egykori gyereksztárja, Macaulay Culkin hétfőre virradó éjjel frakkot húzott, majd Twitteren percről-percre közvetítette az Oscar-gála eseményeit.

Egészen sajátos hangvételben, ugyanis szabályosan megpróbálta szétalázni az eseményt az olyan viccesnek szánt , de inkább kínos kommentjeivel, mint a “Mi az, amire Jennifer Lawrence NEM képes? Hát, kezdetnek például, arra, hogy visszahívjon…”, vagy “az éppen fingottam, vajon Meryl Streep hallotta?”. Egy két nappal ezelőtti humoros interjúját látva még azt hittük, hogy a súlyos drogproblémákkal küzdő színésznek sikerült talpra állnia, de ezekkel a beszólásokkal nem közelített Hollywood mostani elitjéhez. Talán jobb lenne felhagynia a közösségi felületek használatával.

A reményteljes interjú, amit aztán a közvetítése letarolt:

És íme az ominózus kínosan humortalan közvetítése, aminek egyes szövegrészeit magyarítottuk:

Élőben twittelem az Oscar-gálát, bár nézni nem fogom. Mivan?!! Ez őrültség. Srácok, van tippetek, mit csináljak ahelyett, hogy nézném a show-t?:

A legjobb rövidfilm: Őszintén remélem, hogy ezt Taylor Swift Negative Space című száma kapja.:

 

 

A legjobb vígjáték: Dunkirk! Ja bocs… nincs is legjobb vígjáték kategória? Micsoda baromság!:

Jesszusom, épp most fingottam egy hatalmasat, miközben ezt az összeállítást néztem. Szerintetek Meryl Streep meghallotta?:

A víz mindig a tárolóedény alakját veszi fel. Ez az egész film egy nagy kamu.:

Mi az, amire Jennifer Lawrence NEM képes? Hát, kezdetnek például, arra, hogy visszahívjon…:

 

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Íme a Kártyavár utolsó évadának előzetese Spacey nélkül
Következő cikk Filmek belefestve híres képekbe