Meryl Streep is szerepel a Hatalmas kis hazugságok 2. évadában


1513712596 big little lies 1

Micsoda erősítés, egy  már így is veretes stábhoz! Meryl Streepet igazolta le az HBO a 4 Golden Globe- és 5 Emmy-díjat nyert Hatalmas kis hazugságok sorozat 2. évadához. – írja a Variety.

Streep Mary Louis Wrightot, Perry Wright (Alexander Skarsgard) édesanyját alakítja majd, aki azért érkezik Montereybe, hogy válaszokat találjon fia halálával kapcsolatban.

Az HBO még decemberben jelentette be, hogy a Hatalmas kis hazugságok a második évadra is visszatér az eredeti stábbal. Nicole Kidman és Reese Witherspoon a főszerepek mellett ismét a producerei is lesznek a sorozatnak, ami ezúttal is Liane Moriarty azonos című regényének folytatását veszi majd alapul. A forgatókönyvet az első szériát is jegyző David E. Kelley írja, míg mind a hét részét Andrea Arnold (Akvárium, American Honey) rendezi.

790340 4881f2b3b5a04b69ba4bcd93175e51a9 mv2

Streep, aki anyósként keseríti majd meg az összetartó hölgyek társaságának életét, A Pentagon titkai Oscar-jelölésével megdöntötte saját rekordját a legjobb színésznő kategóriájában szerzett nominációival, így összesen 21-re emelte ennek a számát (amiket már maga sem tud felsorolni), eddig háromszor nyert. Nem csoda, hogy a jelöltek között folyton felbukkanó színésznő a Hatalmas kis hazugságok egy-egy epizódjáért körülbelül 800.000 dollárt kap majd a Variety értesülései szerint. Egyelőre nincs hivatalos premierdátum a második évadhoz.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Vincent Vega és testvérének ámokfutása rajongói kivitelben
Következő cikk Az Oscar-jelölt filmek őszinte moziplakátjai (2018)