20 évnyi munka után íme Terry Gilliam Don Quijote filmjének első előzetese


screen shot 2018 04 05 at 8 51 34 am

Amikor már azt hittük, hogy Terry Gilliam szenvedélyprojektjét, a The Man Who Killed Don Quixote soha nem láthatjuk, a napvilágot látott első nemzetközi előzetese egyszer és mindenkorra bizonyította, hogy a film 20 évnyi munkát követően létezik és hamarosan be is mutatják.

Jonathan Price egy csúnyácska öregemberként azt hiszi magáról, hogy ő a valódi Don Quijote. Miután Kylo Rent, vagyis Adam Drivert összetéveszti Pancho, vagyis Sancho Panzaval a két férfi egy szokatlan útra indul, amely során a fiatal srác elcsábul Quijote fantáziavilágába. Útjuk során Olga Kurylenkoval és Stellan Skarsgårddal is találkoznak majd.

A trailerből jól látszik, hogy Gilliam mostoha sorsú filmje vad és fantasztikus elképzelésből született meg, melyben a 21. és a 17. század furcsa mód remek összhangot alkot. A The Man Who Killed Don Quixote a caness-i programban debütált volna, de oda sajnos nem került be, hivatalos premierdátummal még nem rendelkezik sem külföldön, sem pedig idehaza, de mi nagyon reméljük, hogy valamelyik forgalmazó lecsap majd rá.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Dr. Genyát is kirúgták Trump kabinetjéből
Következő cikk Tudjuk hány évados lesz és mennyiből készül el A Gyűrűk Ura-sorozat