Tudjuk mikor érkezik a Toy Story 4


Toy Story 4 Release Date 2019 June Summer

A Disney a közösségi felületén jelentette be, hogy a Toy Story 4 mikor kerül bemutatásra a tengerentúli mozikban.

A régóta várt, immár negyedik kalandja Woodyéknak a Bosszúállók 4 megjelenését követően 1 hónappal, vagyis 2019. június 21-én debütál majd a mozikban. A bejelentés azért is meglepő, mert a rajongók többsége úgy vélte a harmadik résszel tökéletes lezárást kapott a történet.

Nem tévedtek nagyot, ugyanis a Pixar negyedik Toy Storyjáról eddig annyit tudunk, hogy nem közvetlen folytatása lesz az előző résznek és állítólag Woody (Tom Hanks) és Bo Peep (Annie Potts) románcára összpontosítanak a készítők.

A premieridőpont hirtelen bejelentése azt is jelentheti a stúdió részéről, hogy ezzel igyekeznek a víz felszínén tartani a produkciójukat. A Pixar először Rashida Jones és Will McCormack forgatókönyvírókat távolította el a filmből kreatív nézeteltérésekre hivatkozva, majd tavaly év végén a Toy Story alkotója, a Pixar egyik alapítója John Lasseter kényszerült fél éves szabadságra menni az őt ért szexuális zaklatások vádja miatt.

Januárban pozitív hírek jöttek az animációs mese háza tájáról és bejelentették, hogy a forgatókönyvet a Thor: Ragnarök írója Stephany Folsom készíti majd, most pedig már premierdátumunk is van, ami remélhetőleg nemcsak a rajongók megnyugtatását szolgálja, így már fixen kezelhetjük a 2019. június 21-et.

A hivatalos bejelentés:

Reach for the post-it! Toy Story 4 comes to theatres on June 21, 2019. 🎉🎨: @kimmybirdsell and @vincent_salvano

Közzétette: Toy Story – 2018. április 6.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Befutott a Solo: Egy Star Wars-történet második előzetese
Következő cikk Jason Statham az óriáscápa ellen, itt a The Meg első előzetese