Újra mozikban a kultikus Kutyaszorítóban – Nyerj rá páros jegyet!


borito 1
Forrás: Pannonia Entertainment

A Pannonia Entertainment kultfilm-újrabemutatóinak következő darabja Quentin Tarantino első nagyjátékfilmje lesz, a Kutyaszorítóban amely digitálisan felújítva, limitált vetítéssorozatban tér vissza a Corvin illetve a Művész mozikba. Ha a mára kultikussá vált Tarantino-mozit premier előtt szívesen újraélnéd partnereddel a nagyvászon előtt ülve,   május 9-én, 19 órakor a Pólus Moziban, akkor van egy jó hírünk! Nálunk most 5×2 db. páros jegyet nyerhetsz rá, amihez nem kell mást tenned, mint válaszolni az alábbi kérdésre.

posterSztori:

Quentin Tarantino első nagyjátékfilmje limitált vetítéssorozatban digitálisan felújítva visszatér a mozikba, a klasszikus 1992-es szinkronnal és feliratos változatban is.

A jellegzetesen „tarantinós” történetben öt, egymás számára teljesen ismeretlen férfi összeáll a tökéletes bűntény elvégzésére. Nem ismerik egymás valódi nevét, színek szerint szólítják egymást. A gyémántrablás után azonban a rendőrség túl gyorsan a nyomukra bukkan, és a rablásból pillanatok alatt vérfürdő lesz. Egyértelmű, hogy valaki közülük besúgó volt, hiszen a rendőrség szinte azonnal ott volt a nyomukban. Már csak azt kell kideríteni, hogy melyikük az…A film sztorija a rablás elkövetése után indul, és egy-egy visszatekintő jelenetben idéződik fel az azt megelőző időszak, a bűntett kitervelésének fázisa, illetve ily módon ismerjük meg magukat a szereplőket is.

Játék:

Itt a cikk alatt írjátok meg nekünk kommentben kedvenc Tarantino filmetek címét!

 

Határidő:

május 7. (hétfő) éjfél

A vetítés helyszíne és időpontja:

Pólus Mozi, 2018. május 9. (szerda), 19:00 óra.

A helyfoglalás az érkezés sorrendjében!

Ha esetleg nem te lennél a szerencsés ne csüggedj, ugyanis május 10-től a Corvin Moziban magyar szinkronnal, a Művész Moziban pedig felirattal válthatsz rá jegyet.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Séta a Millenium Falconon Donald Gloverrel
Következő cikk Kutyák szigete - kritika