Harlan Coben: Az erdő – könyvjáték


harlan cobenJAFFA Kiadó jóvoltából most az egyik legnépszerűbb amerikai thriller/krimiíró, Harlan Coben: Az erdő című könyvéért folyik a játék. Csak kedvenc krimisorozatotok címét kell megírnotok kommentben a cikk alatt, aztán bízni a szerencsében, hogy egyike lesztek a három nyertesnek.

harlan coben az erdoSztori:

Húsz éve történt. Egy nyári táborozás során négy tinédzser éjszaka kiszökik az erdőbe. Kettőt közülük holtan találnak, a másik kettő azonban hosszas keresés után sem kerül elő. Két évre rá egy sorozatgyilkost elítélnek, ám a bűnöző tagadja, hogy köze lenne a négy fiatal halálához.
Az eltűntek egyike volt Paul Copeland megyei ügyész nővére is. Paul egyedül neveli hatéves kislányát, karrierje is szépen ível felfelé, így egyre kevesebbet foglalkozik a húsz évvel korábbi traumával. Amikor azonban egy gyilkossági ügy szálai hozzá vezetnek, és egy holttestet kell azonosítania, Paul egy árulkodó jel alapján felismerni véli a négy áldozat egyikét – a fiút, aki annak idején nővérével együtt örökre eltűnt az erdőben… 
Lehet, hogy Paul nővére mégis életben van? A férfi szép lassan ráeszmél, hogy a múlt sötét és veszedelmes családi titkokat rejteget, amelyek egy csapásra szilánkokra törhetik az életét. Paulnak hamarosan döntenie kell: nem bolygatja tovább a húsz évvel korábbi eseményeket, vagy inkább megpróbálja kideríteni az igazságot.

http://www.jaffa.hu
facebook

JÁTÉK:

Kommentben írjátok meg kedvenc krimisorozatotok címét!

Határidő:

november 3. (kedd) 10 óra

(A nyerteseket facebook levélben értesítjük!)

A könyvből készült sorozat a Netflixen látható!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk A korona 4. évadának teljes előzetesében, Diana és Thatcher is megszólal
Következő cikk 90 éves korában meghalt Sir Sean Connery, a legbondabb Bond