Mike Myers szerint jöhet az Austin Powers 4


Austin Powers goofy teeth

Mike Myers készen áll rá, hogy elkészítse az Austin Powers 4. részét, ami érdekes koncepciót követne – derül ki egy friss interjújából.

A rajongók 16 éve várnak arra, hogy a királynő legtitkoltabb ügynöke az Aranyszerszám alcímet viselő harmadik részt követően ismét megmentse a világot, ez a vágyuk hamarosan teljesülhet. Az időzítés ráadásul nem is lehetne jobb, hiszen az Austin Powers tavaly ünnepelte 20. évfordulóját, aminek apropóján Myers és a széria rendezője, Jay Roach már megpendítették, hogy egy negyedik részben gondolkodnak, de amíg nem találnak új nézőpontot nem vágnak bele a munkálatokba.

Úgy tűnik Myersék megtalálták amit kerestek, a színész új filmje, a Terminál sajtókörútján árulta el milyen irányba is vinnék a kémparódiát:

Szeretnék összehozni egy filmet Dr. Genya szemszögéből, tehát ez egy Dr. Genya 1, illetve Austin Powers 4 lenne egyszerre.

Austin Powers GIF - Find & Share on GIPHY

A történet Dr. Genya nézőpontjából való bemutatása kiváló módja lehet, hogy a franchise friss formában térhessen vissza. A YouTube Red csatornáján futó Karate kölyök sorozat, a Cobra Kai hasonló húzással élesztett fel egy 30 éves kultfilmet, aminek a rosszfiúját középpontba helyezve nemcsak a régi generációt sikerült visszacsábítania, de a fiatalok érdeklődését is felkeltette.

Mike Myers egyébként sosem vetette el egy esetleges negyedik rész elkészülését, 2008-ban már a forgatókönyvhöz is hozzálátott, ami aztán a fiókban végezte. Bár hivatalosan nem erősítették meg a híreket, ha Myers-ön múlik biztosan visszatér Dr. Genya és Austin Powers szerepeibe. Sajnos Kicsi Én már biztosan nem fog a társaként felbukkanni, mivel Verne Troyer a múlt hónapban elhunyt, de egy tisztelgés erejéig még bekerülhet a projektbe.

Dr Evil GIF - Find & Share on GIPHY

Mi biztosra vesszük, hogy elkészül a film, hiszen amíg egy olyan profi zsaroló is van a csapatban, mint Dr. Genya, a pénz nem lehet akadály a projekt előtt:

Amíg várunk a hivatalos megerősítésre Myers a mozikban 9 év után legközelebb Margot Robbie oldalán a Terminál című neo-noir filmben bukkan majd fel május 11-én.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Ellopták az első Vasember páncélt
Következő cikk 7 vérfagyasztó nap - kritika