Tudjuk mikor jön a Zombieland 2!


zombie

A Zombieland írói 2019 októberére ígérik az eredeti szereplőgárdával a nagysikerű élőholtak kaszabolásának folytatását.

Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyvírók 10 évvel ezelőtt ismeretlenekként alaposan felkavarták Hollywood állóvizét az általuk írt intelligens vígjáték, a furcsa romantikával fűszerezett, Bill Murray cameós akció-zombie filmjükkel, a Zombielanddel Ruben Fleischer rendezésében. Maguk is meglepődtek, amikor látták, hogy a 23,6 millió dolláros gyártási költségből készült alkotásuk világszinten 102,4 millió dollárt szedett össze a kasszáknál.  Innentől kezdve a páros számára nem volt megállás és többek között Ryan Reynolds oldalán a nagysikerű Deadpool és annak folytatását is ők írhatták.

A Vulture magazin a tapló hős visszatérése kapcsán beszélgetett kettejükkel, amikor is felmerült, hogy a kultikussá vált filmjük jövőre ünnepli a 10. évfordulóját, amire Reesek a következőt reagálták:

Nem tudjuk mit szokás egy 10. évfordulóra adni, de lehet, hogy a Zombieland 2 lesz az… Reményeink szerint 2019 elején nekiláthatunk a forgatásoknak, majd jövő év októberében be is mutathatjuk ennek apropóján… Egyébként az eredeti szereposztással persze.

Vagyis bár hivatalosan még nem erősítették meg a dolgot, de a szavaikból ítélve bonthatjuk a Twinky csokit, ugyanis Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson és Abigail Breslin is visszatér a poszt-apokaliptikus Amerikába. Az interjút azzal folytatták, hogy a projekt már előrehaladott fázisban van, de részletesebb infókat még nem oszthatnak meg vele kapcsolatban. A Zombieland esetleges folytatásáról, amit a nyitva hagyott befejezése is előrevetített, a rajongók már lemondtak, pedig Wernick szerint már nem kell sokáig várakozniuk:

Azt elmondhatom azoknak a rajongóknak, akik régóta reménykedtek már a Zombieland 2-ben, hogy sokkal hamarabb bekövetkezik, mint gondolták.

Ti örültök a hírnek?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Első fotók a George Clooney-val készülő A 22-es csapdája minisorozatból
Következő cikk A Végtelen háború főszereplői megtalálhatóak bármelyik gimiben!