Val Kilmer visszatér a Top Gun folytatásában!


borito 15

Mióta bejelentették, hogy elkészül Tony Scott pilótadzseki üzletágat felvirágoztató filmjének, az 1986-os Top Gunnak a folytatása, mindenki azt várta, hogy Tom Cruise mellet ismét visszatérjen Val Kilmer, mint fő riválisa, Iceman. A The Wrap információi szerint mindez most megtörténik!

A Top Gun: Maverick címen futó második rész forgatási munkálatait múlt héten kezdte meg Joseph Kosinski (Tron: Örökség, Feledés) San Diegoban, amit Cruise egy fotóval tett hivatalossá a közösségi felületén:

kep1 1

Kilmer már tavaly jelezte, hogy szívesen visszatérne ikonikus szerepébe és bár hivatalosan még nem erősítették meg, a színész facebookon posztolta az örömteli hírt, miszerint felajánlották neki a szerepet és ő el is fogadta azt, amit aztán gyorsan törölt is. Árulkodó továbbá az is, hogy a forgatás közelében lévő hotel körül látták többször is az elmúlt napokban, ami pedig nem lehet véletlen.

kilmer01
Val Kilmer sokat változotta betegsége miatt

A Top Gun folytatását egyébként már 2010 óta tervezték, de Tony Scott 2012-ben öngyilkossága után úgy tűnt leáll a projekt. Végül Kosinski vette át a helyét, aki a Feledés című filmben már dolgozott együtt Cruise-zal.

A 2019. július 12-én bemutatkozó Eric Warren Singer, Peter Craig és Justin Marks jegyezte régóta várt folytatás története szerint a vadászpilóták aranykora már lejárt és kezdik kiszorítani őket a drónok. Persze Pete “Maverick” Mitchell, aki immár a haditengerészet pilótáinak új generációit képzi ki biztosan bebizonyítja majd, hogy egy valódi katonát nem lehet holmi robottal pótolni a szorult helyzetekben.

Tom Cruise és Val Kilmer mellett 32 év után a producer, Jerry Bruckhemier is visszatér az újabb versengésre fókuszáló légi kalandban.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Jurassic World: Bukott birodalom - kritika
Következő cikk First Man első fotók, vagyis ilyen Ryan Gosling Neil Armstrongként