First Man első fotók, vagyis ilyen Ryan Gosling Neil Armstrongként


Ryan Gosling, mint Neil Armstrong

Ryan Gosling hamarosan a világűrbe utazik új filmjében, a First manben, amibe most néhány kép erejéig betekinthetünk, hála a People magazinnak.

A közelgő életrajzi drámában az Oscar-jelölt színész fogja az úttörő asztronautát, Neil Armstrongot alakítani. Gosling és a rendező, Damien Chazelle immár másodszorra forgatnak együtt a Kaliforniai álom után. A film Armstrong hihetetlen útját mutatja be 1961-től 1969-ig, amikor elsőként lépett a holdra.

Jelenetkép a First Manből

Chazellet az űrhajós rejtélyessége nyűgözte le. Szerinte egy olyan ember személye, aki az emberiség történetének egyik leghíresebb lépését hajtotta végre, örökre rejtély marad. A rendező számára egyértelmű volt a döntés, hogy ki legyen a főszereplő. Elmondása szerint Ryan Gosling képes megragadni azt a fajta csendes hősiességet, amit Armstrong képvisel.

Első feleségét, Janetet, a Koronából már jól ismert Claire Foy fogja játszani. Chazellet meglepte, hogy ugyan Ryan és Claire még nem forgatott együtt, mégis milyen természetesen alakítják a fiatal Armstrong házaspárt.

Ryan Gosling a First Man jelenetképén

A First man bemutatója a tengerentúli mozikban októberben esedékes, Goslingék mellett pedig olyan színészeket láthatunk még, mint Kyle Chandler, Jason Clarke, Jon Bernthal, Corey Stoll, Pablo Schreiber és Patrick Fugit.

Ryan Gosling és Claire Foy, mint Neil és Janet Armstrong

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Val Kilmer visszatér a Top Gun folytatásában!
Következő cikk Lady Gaga és Bradley Cooper szerelembe esnek az új Csillag születik előzetesében