First Man első fotók, vagyis ilyen Ryan Gosling Neil Armstrongként


kep 11
Ryan Gosling, mint Neil Armstrong

Ryan Gosling hamarosan a világűrbe utazik új filmjében, a First manben, amibe most néhány kép erejéig betekinthetünk, hála a People magazinnak.

A közelgő életrajzi drámában az Oscar-jelölt színész fogja az úttörő asztronautát, Neil Armstrongot alakítani. Gosling és a rendező, Damien Chazelle immár másodszorra forgatnak együtt a Kaliforniai álom után. A film Armstrong hihetetlen útját mutatja be 1961-től 1969-ig, amikor elsőként lépett a holdra.

kep4 3
Jelenetkép a First Manből

Chazellet az űrhajós rejtélyessége nyűgözte le. Szerinte egy olyan ember személye, aki az emberiség történetének egyik leghíresebb lépését hajtotta végre, örökre rejtély marad. A rendező számára egyértelmű volt a döntés, hogy ki legyen a főszereplő. Elmondása szerint Ryan Gosling képes megragadni azt a fajta csendes hősiességet, amit Armstrong képvisel.

Első feleségét, Janetet, a Koronából már jól ismert Claire Foy fogja játszani. Chazellet meglepte, hogy ugyan Ryan és Claire még nem forgatott együtt, mégis milyen természetesen alakítják a fiatal Armstrong házaspárt.

kep2 3
Ryan Gosling a First Man jelenetképén

A First man bemutatója a tengerentúli mozikban októberben esedékes, Goslingék mellett pedig olyan színészeket láthatunk még, mint Kyle Chandler, Jason Clarke, Jon Bernthal, Corey Stoll, Pablo Schreiber és Patrick Fugit.

kep3 4
Ryan Gosling és Claire Foy, mint Neil és Janet Armstrong

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Val Kilmer visszatér a Top Gun folytatásában!
Következő cikk Lady Gaga és Bradley Cooper szerelembe esnek az új Csillag születik előzetesében