Befutott az Így neveld a sárkányodat 3. első szinkronos előzetese


borito 18

Az Így neveld a sárkányodat első és második része megérdemelten harcolta ki magának a közönség és a kritikusok elismerését is, köszönhetően a szívhez szóló történeteiknek, a lenyűgöző animációjuknak és a kreatív világalkotásuknak.

Amiből Seteve Hablaty Roger és Fogatlan harmadik és egyben záró története, A rejtett világ sem fog hiányt szenvedni az első kedvcsinálója alapján. Az epikus búcsút ígérő kalandban főhőseink barátságát minden eddiginél keményebb próba elé állítják a készítők: a Hibbant-szigetet egy bizonyos Grimmel akarja porig égetni csak azért, hogy az utolsó éjfúriát is levadászhassa, aki közben párt talál magának.

A trilógia befejezésére visszatért az első két részt is rendező Dean DeBlois, aki a Cressida Cowell írta gyerekkönyveihez szeretné még közelebb hozni a harmadik film cselekményét, felfedve, hogy  hová tűntek jelenünkből a sárkányok. Ahogy a szereplők hangjait is ismét Jay Baruchel, Jonah Hill, Kit Harington, Kristen Wiig, T.J. Miller, Gerard Butler és Cate Blanchett kölcsönzi majd az idehaza 2019. feburár 28-án debütáló utolsó sárkányreptetésben.

Jin és jang, vagyis az éjfúria és fényfúria az Így neveld a sárkányodat 3. hivatalos poszterén:

poster 2

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Itt A tetovált lány folytatásának első magyar nyelvű előzetese
Következő cikk Al Pacino is csatlakozott Quentin Tarantino új filmjéhez