Al Pacino is csatlakozott Quentin Tarantino új filmjéhez


borito 19

A Tarantino legújabb filmjében, az 1969-es Charles Manson és a családnak hívott követői által végrehajtott gyilkosságokat bemutató Volt egyszer egy Hollywoodban felvonultatott sztárok neveit lassan  felolvasni sem tudjuk egyetlen levegővétellel, ami még mindig nem végzett az A-listás színészek begyűjtésével. Nemrégiben bejelentették, hogy Al Pacino is csatlakozott a stábhoz.

A Tarantino Feláldozhatókhoz hasonlítható drámai csapatának névsorát már leírni sem könnyű:  eddig Leonardo DiCapriót, Brad Pittet, Margot Robbie-t, Burt Reynolds-ot, Tim Roth-ot, Michael Madsent, Kurt Russell-t, Roman Polanskit, Dakota Fanninget, Emile Hirsch-t, Timothy Olyphantot, Luke Perryt, Clifton Collins Jr.-t, Keith Jeffersont és Nicholas Hammondot is sikerült leigazolnia az 5 évig íródott filmhez.

Pacino a Variety értesülései szerint Marvin Schwarzot az egykori tévés westernszínész, Rick Dalton (DiCaprio) menedzserét kelti életre, ami az Oscar-díjas színész és a legendás rendező első közös filmje lesz.

Bár Pacino karrierjét az elmúlt években alaposan megtépázták a rossz szerepvállalások, az utóbbi időben úgy tűnik ismét magára talált és először a Paternóban a Penn State Egyetem pedofíliával megvádolt futballedzőjének megformálásáért emlegettek vele kapcsolatban Oscar-díjat, majd csatlakozott Scorsese régóta dédelgetett gengszterfilmjéhez a The Irishmanhez, melyben Robert De Niro és Joe Peschi oldalán brillírozhat majd rutinból.

kep 14
Al Pacino és Robert De Niro a The Irishman forgatásán

Amit eddig tudunk a címével Sergio Leone előtt tisztelgő Volt egyszer egy Hollywoodról, hogy az 1969 nyarán játszódó történetnek az elhíresült Sharon Tate gyilkosság (Roman Polanski egykori felesége) csak a hátterét adja. Brad Pitt alakítja a DiCaprio játszotta Dalton dublőrét, akik fiktív karakterekként a sztárságról álmodnak Tate legközelebbi szomszédjaként, míg Margot Robbie  formálja meg Polanski volt feleségét. Egyébként  Tarantino Roman Polanskira külön szerepet írt, így őt is láthatjuk a 100 millió dollárból gazdálkodó, a gyilkosság 50. évfordulójára időzített, 2019. augusztus 9-én bemutatandó filmben.

Az illusztris névsor ezzel még biztosan nem ért véget, korábban emlegették Tom Cruise-t is az egyik főszerep kapcsán, na meg egy ilyen névsor láttán melyik hollywoodi sztár ne akarna részt venni ebben a filmben?

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Befutott az Így neveld a sárkányodat 3. első szinkronos előzetese
Következő cikk Matthew McConaughey gyilkolna Anne Hathaway-ért a Serenity előzetesében