2019-ben kezdik forgatni a Fargo negyedik évadát


borito 26

A sorozat vezető producere jelentette be, hogy mindenképpen elkészítik a negyedik évadot, viszont a forgatást csak 2019 őszén kezdik meg. Az új évadot továbbra is Noah Hawley fogja írni, a rajongók legnagyobb örömére.

A Fargo első évada még 2014-ben jelent meg, amelyet az 1996-os azonos című film alapján készítettek el, ebben egy bérgyilkost, Lorne Malvo (Billy Bob Thornton) gyilkosságainak útját követhettük végig, aki után Molly Solverson (Allison Tolman) helyettes nyomozott. A második évad már egy visszatekintés volt 1979-be, amikor is Molly apja, Lou Solverson(Patrick Wilson) államtitkár, belekeveredett egy gyilkossági ügybe.

A harmadik évadnál, ami 2010-ben játszódik, és Carrie Coon rendőrfőnökének, Gloria Burglenak az életére fókuszál, rajzolódott ki, hogy minden egyes évad sajátos hangulati világgal és történetvezetéssel rendelkezik, amiben csak a kisvárosi zsaruk felvonultatása állandó. Az antológia történeteket idéző Fargo 4. évadára a rajongóknak Hawley elfoglaltsága miatt kell még rengeteget várniuk, ugyanis az író jelenleg a Natalie Portman és Jon Hamm űrhajós drámája, a  Pale Blue Dot filmmel, illetve a nagysikerű X-men sorozattal, a Légióval foglalatoskodik.

A következő évad időkeretét, és helyszínét eddig teljes titok övezi, az egyetlen megjegyzés, melyet Littlefield (a sorozat producere) mondott az, hogy

Van egy évünk, egy városunk, és egy helyszínünk.

 

Egy korábbi interjúban Hawley annyit elárult a Fargo negyedik évadról, hogy a tervei szerint ismét újabb idővonalat ismernénk meg, de a többi információra sajnos a rajongóknak várnia kell, egészen 2020-ig.

Hozzászólások

hozzászólás

Előző cikk Két év múlva jöhet Rian Johnson Star Wars-trilógiájának első része?
Következő cikk Ilyen lesz Hitler képzeletbeli barátként a Thor: Ragnarök rendezőjének új filmjében